Интернет реклама УБС

02.08.21

УВАГА! АНОНСУЄМО НОВИЙ ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ЗАХІД - BEST VERSION&DER&IMPERI EVENT, ЯКИЙ ВІДБУДЕТЬСЯ В КИЄВІ ВЖЕ 05.08.21!


У рамках головної fashion&business події серпня України святкуватиметься День Народження міжнародного глянцю ImperI, відкриття DEW BUSINESS CLUB, а також на Вас очікує нетворкінг від BEST VERSION COMMUNITY!

ImperI- перший глянець в Україні, який поєднує у собі business та fashion-каталог, обговорення питань, що хвилюють новачків творчій індустрії, рекламу українських та зарубіжних компаній, продукти яких активно презентуються на світовому ринку.

Герої дебютного випуску, обличчя обкладинок глянцю Алла Ліса - модель , стиліст - імеджмейкер, оптиміст, Амазонка, борець за правду і справедливість та Павло Зібров - український естрадний співак, композитор, народний артист України.

Місія нового DEW BUSINESS CLUB – залучитися партнерством за допомогою бізнес-платформи DEW CLUB з українськими та зарубіжними компаніями для взаємовигідної співпраці, яка допоможе успішному розвитку та просуванню бізнесу на світовому ринку.

Best Version Community – міжнародна жіноча спільнота з величезною внутрішньою силою та потенціалом, для яких важливими складовими є багатогранність і успішність в усіх сферах життя.

Серед віп-гостей: українські зірки, власники великих бізнесів, представники українських і зарубіжних компаній, власники сімейного бізнесу.

Ексклюзивний партнер події-лакшери структурована вода з меланіном - AquaMelan, БАД і лікувальна косметика Melanin, Ювелірний Дім ZARINA.

Будьте разом з нами!

Немає коментарів:

Дописати коментар