Интернет реклама УБС

17.10.21

Осінні канікули. Поради батькам та дітям


Автор

Анастасія Іванова



Вже с понеділка почнуться перші для школярів канікули в цьому навчальному році. Канікули – це саме та пора яку з нетерпінням чекають всі діти, а інколи навіть і батьки.

Але не дивлячись на цю дуже радісну новини деякі діти та батьки просто не уявляють, що робити цей тиждень. Щоб дитина вийшла з канікул такою ж щасливою. Та запам’ятала їх.

Поради для батьків :

ДАЙТЕ ДИТИНІ ПРАВО ВИБОРУ

• Все залежить від бажань самої дитини: хтось із задоволенням знайде час для відвідування курсів іноземної мови, тренувань, а хтось хоче зустрічатися з друзями, ходити на екскурсії. Не варто записувати дитину на заняття без його згоди. Адже перш за все канікули це – відпочинок 

БІЛЬШЕ ЧАСУ З ДИТИНОЮ 

• Все залежить від віку і характеру вашої дитини. Діти, які не досягли підліткового віку, із задоволенням проводять дозвілля разом з батьками. Підлітки намагаються більше часу проводити з друзями . Не хвилюйтеся, у цьому віці важливіше спілкування з однолітками.

ЧИМ МОЖНА ЗАЙНЯТИ ДИТИНУ

 • Якщо обставини складаються таким чином, що ваша дитина змушена провести канікули вдома, то потрібно подбати про те, щоб він не обмежив своє дозвілля комп'ютером та телевізором. На той час, коли ви знаходитесь на роботі, давайте йому завдання – пограти з собакою, підмести підлогу, почитати книгу. Ви будете впевнені, що він зайнятий справою, не витрачає час даром, до того ж, можна щодня давати дитині завдання з тих предметів, які важко йому даються. Однак, потрібно не перевантажити його шкільними справами, все таки це час відпочинку.

Однак, не тільки батькам, але й дітям потрібно заздалегідь готуватися до канікул. Та пам’ятати про правила безпеки як вдома так і на вулиці.

Поради для дітей: 

Для дітей це час коли можна присвятити час своєму хобі, або ж провести час з друзями. 

• ОСІННЯ ФОТОСЕСІЯ З ДРУЗЯМИ 

Ви разом з друзями можете влаштувати власну фотосесію. Це дасть вам змогу класно повеселитися та отримати нові спогади які будете кожного року переглядати. А також урізноманітнити свої соціальні мережі 

Також, фотосесію можна влаштувати не тільки з друзями, але й зі своєю сім’єю.

• ПОХІД В КІНО 

Серед прем'єр листопада цілком може бути фільм, який захочеться подивитися всім разом. Але потрібно пам’ятати  якщо ви почуваєтесь погано то, краще влаштувати кінозал вдома - запастися попкорном, якщо ви звикли купувати його в кінотеатрі, погасити світло і присвятити пару годин хорошому фільму. Адже наше здоров’я це найважливіше!

ПАМ`ЯТАЙТЕ ПРО ВАШУ БЕЗПЕКУ 

Немає коментарів:

Дописати коментар