Интернет реклама УБС

13.01.22

Допомагай разом з «Таблеточки»


Новорічні та Різдвяні свята закінчуються. За цей час було почуто багато побажань, і найчастіше один одному ми бажали «бути здоровими». Здоров’я — найважливіша складова життя людини, адже погане самопочуття впливає на усі інші сфери.
Для батьків чи не важливішим за власне здоров’я є здоров’я їх дитини. Найчастіше побажання здоров’я, і не лише на свята, лунає в дитячих онкологічних відділеннях. На жаль, щороку в Україні у понад тисячі дітей виявляють рак, і з такою хворобою стикаються навіть новонароджені малюки.
Благодійний фонд «Таблеточки» щоденно допомагає українським родинам перемагати цю хворобу, а лікарям — рятувати життя онкохворих дітей. Місія фонду — створювати умови для якісної медичної, психологічної допомоги та повноцінного життя онкохворих дітей та їхніх родин в Україні під час та після лікування.
За 10 років організація стала партнером кращих дитячих лікарень світу і членом потужних міжнародних організацій, які борються з дитячою онкологією на різних континентах. «Доступ до світової експертизи та найсучасніших знань є основою для підвищення рівня виживаності дітей з раком», — пишуть на сайті «Таблеточок».
За час існування організації фонд отримав допомогу від волонтерів на 374 мільйонів гривень. Ці кошти були переважно витрачені на ліки, вітчизняні та закордонні, лабораторні реагенти, витратні матеріали на запит сімей і лікарень. На 30 млн гривень фонд закупив медичне обладнання для лікарень.
З фондом співпрацює велика кількість брендів:
1) купуючи продукцію La Roche-Posay, частина вартості продуктів бренду йде на допомогу дітям;
2) акція від супермаркету АТБ та фонду «Таблеточки» пропонує покупцям придбати благодійні товари, кошти з яких йдуть на допомогу онколікарням;
3) частина вартості гарячих напоїв на автозаправці KLO перераховується на допомогу дітям. А якщо купити захисну маску, то таку саму KLO передасть дитині в онковідділення;
4) з 2016 року AROMA KAVA регулярно перераховує частину вартості великих напоїв на користь дітей.
З 2015 року в літню спеку фонд готує та продає смачні холодні лимонади на користь онкохворих дітей. До акції долучаються школи, садочки, кав’ярні, готелі, ресторани, мешканці житлових комплексів і співробітники компаній.
З 2017 року онкохворі діти отримують від благодійників на новорічні свята подарунки, що наближають до дитинства без раку. Ці подарунки можна обрати у святковій «Крамничці дарунків на здоров’я», яка традиційно відкривається на сайті фонду у грудні.
Допомогти фонду можна ставши їх волонтером, або долучившись до їх благодійних акцій. Щоб підтримати діяльність організації в будь-який зі способів, переходьте на сайт tabletochki.org та здійснюйте новорічне бажання дитини з онковідділення — допомагайте їй наблизитись до одужання швидше.

Анастасія Рашевська

Немає коментарів:

Дописати коментар