Интернет реклама УБС

20.03.22

Вдячний кожному працівнику і волонтеру Червоного Хреста за розуміння та велику роботу - заради перемоги і життя українців!,- Сергій Борзов


Як повідомляє сайт Вінницької ОВА -

Голова ОВА Сергій Борзов  зазначив, що якраз напередодні війни до Вінниці приїжджав гендиректор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко.Тоді обговорювалась можливість створення у Вінниці резервної бази. Тепер питання інші.

«Гуманітарний рух докладає чималих зусиль для захисту й допомоги мирному населенню України. Саме Червоний Хрест України супроводжує гуманітарний конвой до Маріуполя. Найближчий пункт лише у Бердянську. Із Червоним Хрестом проходять зелені коридори, якими евакуюють українців»,- зауважив Сергій Борзов.

Голова ОВА повідомив, що сьогодні мова йшла про створення мобільних медичних бригад у Вінницькій області. Це «швидкі допомоги» із діагностичним обладнанням, де б мали можливість зробити аналіз на цукор, зробити УЗД.Це б розвантажило «первинку» у місцях розташування переселенців, аби не відволікати сьогодні лікарів. Адже Вінниччина приймає поранених.

«Максимально координуємо співпрацю із Червоним Хрестом України. Війна вимагає швидких оперативних рішень. Вдячний кожному працівнику і волонтеру Червоного Хреста за розуміння та велику роботу - заради перемоги і життя українців!»,- підкреслив Сергій Борзов


Немає коментарів:

Дописати коментар