Интернет реклама УБС

24.07.22

Цікава опція від Google Arts




Авторка: Liza Fezr



Якщо вам надоїло гортати стрічку Facebook чи Instagram або просто хочеться відволіктись він новин, то Google додали в свій розділ Arts and Culture цифрову галерею, де майже 2000 витворів мистецтва в якості до 1 гігапікселя. Це означає, що ви зможете подивитися на улюблені картини під іншим кутом, а саме, розгледіти навіть тріщинки фарби на полотні Вермеєра «Дівчина з перловою сережкою» і мазки масляної фарби на відомій Зораній ночі Ван Гога. Такої якості вдалося домогтися за допомогою спеціальної камери, що оснащена лазером для аналізу полотна.

Ця опція допоможе не тільки скоротати ваш час, а й зможе культурно вас розвинути, адже на картини з такою якістю можна дивитися понад 10 хвилин. Після цього ви будете розумітися на відомих витворах, станете більш ерудованою людиною і полюбите мистецтво усім серцем.

А ще у цьому розділі є розвиваючі ігри: кросворди, пазли, вікторини та «відгадай місцевість», де вам даються картини, книги, скульптури, тощо і ви намагаєтесь здогадатися де це створили.

Також цей сайт корисний для художників, вони зможуть отримати тут натхнення чи референси для своїх майбутніх робіт, розібратися зі стилями або знайти свого кумира.

Тож, розділ Arts and culture, це чудова альтернатива соціальним мережам, яка може відкрити для людини світ мистецтва з усіх боків.

Немає коментарів:

Дописати коментар