Интернет реклама УБС

21.08.22

Корисна звичка яку привезуть українці з Європи


Не секрет, що Європа знаменита своєю чистотою, вулиці прибрані всюди, навіть в спальних районах. І от коли в Європі колосальна кількість наших людей, можна сподіватися, що вони надивляться на цю красу і захочуть перенести її до рідної країни, тож перестануть смітити на вулицях та можливо будуть влаштовувати суботники. Це дійсно зможе допомогти, адже зміни починаються із самої людини і якщо умовно мільйон українців повернуться і кожен буде мати цю звичку, наші вулиці кардинально зміняться.

Також, країни Європи цінять екологію і роблять все, щоб зберегти нашу планету від глобального потепління. Вони сортують сміття, по можливості їздять на електрокарах, утилізують отруйні предмети, такі як батарейки, розбиті термометри чи інші хімвідходи і здають скляні пляшки. Оскільки це вимушені робити всі мешканці країни, включаючи українців, то це залишиться з нами ще надовго. Як і розуміння важливості питання екології, адже це не тільки власне здоров’я, а й стан цілої планети.

Тож, ще одна звичка це любов до природи і підтримка всього еко. Українці п’ють тут із паперових стаканчиків та соломинок, отже назавжди для себе відклали стереотип, що це не зручно і по приїзду будуть закликати нас робити так само, також, сподіваюсь, будуть організовувати чи підтримувати еко рух в Україні тим самим наблизив нас до європейських стандартів.

Liza Fezr

Немає коментарів:

Дописати коментар