Интернет реклама УБС

19.10.22

Ювелірні тренди 2022





Юлія Онищенко







Тренд – це основна тенденція моди, тобто, трендом визначається – що вважається модним саме зараз. Зараз переважна більшість людей прагне завжди бути в курсі трендових новинок і не відставати від сучасної моди. Ювелірні прикраси – це додатки, які можуть влучно підкреслити та додати настрою образу. Головне памятати про доречності і сполучуваності.
2022 – це рік яскравих акцентів та самовираження. Час свободи: мінімалізм та стриманість або обєм та колір – все це в тренді.

Отже, тренд номер 1:
Масивні кільця. Багатоярусні моделі, перстні-печатки, об'ємний декор, масивне каміння – все це можна одягати хоч по одному кільцю на кожен палець.


№ 2. Ошатні сережки з підвісками, великими каменями, кліпси, протяжки та конго. Великі сережки акцентують увагу на обличчі, тому такі моделі стануть чудовою базою ювелірного гардеробу.




№ 3. Кілька ланцюжків. Багато, стильно і красиво! Дуже вдало поєднувати короткі з довгими, срібло + золото.
 

№ 4. Ювелірні талісмани об
єднують красу та глибокий сенс. Трендові талісмани 2022: Тварини, особливо кішки, ніжки-долоньки, серця та скріпки.

№ 5. Дитячі мотиви. Милі та наївні прикраси: бантики, квіточки, метелики, яскраві розмальовки – можуть носити навіть дорослі дівчатка.

№ 6. Прикраси з перлами. Кільця, сережки, браслети, кулони, час поглянути на прикраси з перлами по-новому.
Знайти стильні чоловічі прикраси складніше, тому що переважна більшість не любить експериментувати, і зазвичай вони покладаються на щось перевірене часом і безпечне. Ювелірний тренд в 2022 році для чоловіків – це печатки з старовинними візерунками та псевдо-фамільними гербами.

Немає коментарів:

Дописати коментар