Интернет реклама УБС

11.10.22

Звʼязок людини з природою





Авторка: Христина Корнєва   



Людина повʼязана з природою набагато тісніше, ніж може здатися на перший погляд. Наведу кілька прикладів, чому людина не може жити без природи (на відміну від природи, яка чудово існує без людей).

   Для початку - що таке природа? Загалом нею можна назвати все, що існувало до технологій. Це озера, моря, дерева, кущі, пісок, каміння тощо. Здавалося б, як це все впливає на здоровʼя і самопочуття людей. Людина живе в технологіях (сюди я відношу і світло, каналізацію тощо) останні декілька століть. Це безсумнівно мало, порівнюючи скільки люди прожили без таких зручностей. Поки ми не зробили своє життя простішим і легшим, люди використовували природу, щоб обігрітися, зробити освітлення і бачити в темряві. Жили наші предки посеред природи в будинках, зроблених з природніх матеріалів. Тобто в давні часи природа допомогла нам вижити.


   Якщо зараз подивитися на тенденції в обрамленні осель, можна побачити повернення дерева, природніх матеріалів. Це все додає затишку і відчуття спокою в квартиру або дім.

   Саме зближення з природою дає нам зазвичай відчуття безпеки, тому корисно час від часу ходити в ліс (на жаль, зараз це неможливо), проводити час у парках, біля водойм тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар