Интернет реклама УБС

07.10.22

Романи завдяки яким ти можеш буквально відчути запах міста

Чи помічали ви нудьгу під час читання, коли діло доходить до опису місцевості, пейзажів чи вулиць? Чи можливо навіть перегортували сторінки де це було? Тоді моя сьогоднішня підбірка літератури саме для вас.

Валер’ян Підмогильний «Місто». 

   Почнемо з української класики, автор неймовірно описує Київ ХХ століття. Антуражу прибавляє те, що ми можемо самі поїхати і подивитися на місця по яким гуляв головний герой Степан Радченко. Київ тут іноді похмурий, а іноді теплий і сонячний, все як в житті. Сам твір написаний не нудно, він динамічний і розкриває важливі питання. Тож пориньте в українську класику.
      

     Ернест Гемінґвей «Свято, яке завжди з тобою».

   Перенесемося в столицю Франції, цей чудовий Париж. Всі ми знаємо яке це чудове місце, Гемінґвей також це розумів, тож і написав роман про власні пригоди в Парижі. Це спокійний твір, де описується багато побуту, проте це ж побут генія літератури. Ернест обожнює Париж і це читається у його строках. Опис кафе на гарних французьких вуличках де він до ночі писав свої романи, це незабутній досвід.
Сер Артур Конан Дойль «Пригоди Шерлока Голмса».
 
     
   Продовжуємо подорожувати. Всі ви чудово знаєте цього персонажа з серіалів, але раджу вам ще й прочитати першоджерело, де Лондон виступає учасником розслідувань двох друзів. Він загадково-туманний, або навпаки сонячний після розгадки таємниць. Детективи це те що треба, для власного літературного вечору.
Читайте, та саморозвивайтеся!

Авторка: Ліза Капустянська

Немає коментарів:

Дописати коментар