Интернет реклама УБС

04.11.22

Три місця на землі, які ви точно повинні побачити!





Авторка: Надія Ткаченко








Живучи в буденних реаліях, ми можемо навіть і не здогадуватися, які таємниці приховує наша планета. Але насправді чимало таких місцин, що варті уваги, і вони вражають своєю красою та фантастичністю. 
Якщо ви мрієте пірнути у незвіданий світ культур та шедеврів природи, то потрапили на вірну сторінку газети! 

Гейзер Флай, пустелі Блек-рок, штат Невада, США.       
                                   
Флай (гейзер) вважається одним з найдивовижніших місць в пустелі Невада. Величезна кількість туристів приїжджають подивитися, яку магію створюють швидкі потоки води. Яскравий оранжево-зелений колір утворюється завдяки мінералам (карбонат кальцію), водоростям і ціанобактеріям. Скоріш за все, у вас промайнула думка, що це творіння - природний гейзер, але Флай утворився завдяки діяльності людини. Один неправильний крок під час буріння - пробита геотермальна кишеня, яку неможливо тепер зупинити. 

Фітопланктон на о. Рангалі, Мальдіви.       
         
Мальдіви - улюблене місце для відпочинку поціновувачів м‘якого білосніжного піску, спокійного океану з дивовижним підводним царством та прекрасного сервісу. Але чи всім відомо, що як тільки сонце заходить за обрій, вода починає сяяти яскравими фарбами? Спочатку здається, що це справжня казка, але насправді це результат життєдіяльності біолюмінесцентного фітопланктону.
Тунель кохання, Клевань, Україна
Так-так, місцина, що входить до 10 найкрасивіших куточків планети Земля, знаходиться на нашій рідній Батьківщині, біля селища Клевань, що у Рівненському районі Рівненської області.  Частину приватної залізниці огортає м‘яка рослинна ковдра зсередини, і таким чином утворюється справжній тунель. Це місце набуває яскравого зеленого відтінку навесні, і вбирає у свою історію найщиріші зізнання в коханні, ніжні та сповнені любов‘ю поцілунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар