Интернет реклама УБС

27.12.22

5 КРАЩИХ НОВОРІЧНИХ ФІЛЬМІВ

 


Авторка: Яна Трегубова





     

     До Нового року залишається  небагато, чекаємо снігу, магазини повні новорічних іграшок, а на центральних площах міст встановлюють ялинки.

     Але як завчасно відчути цю святкову атмосферу вдома? Тут вам допоможуть ці зимові фільми. Шукайте теплий плед, наливайте какао та починайте перегляд.

Усе, що я хочу на Різдво


Добра комедія, що розповідає про двох дітей, які вирішили помирити розлучених батьків. Святкову атмосферу тут чудово втілює те, що на поміч до них прийшов не аби хто, а сам Санта-Клаус.

Снігова королева

Усі пам'ятають казку про Снігову королеву? Цей фільм є повною екранізацією цієї історії. Викрадення сніговою королевою хлопчика, перетворення його серця на кригу, шлях Герди до врятування коханого. Це варто подивитися у виконанні справжніх акторів.

Пережити Різдво

Якщо ви самотня людина і не вірите у магію свята, то цей фільм саме для вас. Він розповідає про самотнього хлопця, який вирішив на свята відвідати своє рідне місто.  Але проблемою стало те, що там вже давно  немає його родичів. Проте хлопець вийшов з цієї ситуації та вмовив їх стати його “родиною” на Різдво.

Сам удома

Фільм - символ новорічних канікул. Кумедна історія про хлопчика, який через недбалість батьків залишився сам удома. Двоє грабіжників, дізнавшись про це, вирішили обікрасти його будинок. Але все виявилось не так просто.

Різдво кота Боба

Світлий зимовий фільм про те, як зустріч з рудим пухнастим хуліганом Бобом повністю змінила життя  Джеймса. Кіт буквально подарував своєму господареві нове життя, створивши справжнє різдвяне диво. 

Навіть порожнеча в кармані та відключення світла в усьому місті не відміняють свято.

Сім'я напрокат

Родинна комедія про раптову зустріч одинокою жінки з дитиною та бізнесмена, який потребує фейкову родину для укладання угоди. Чим це обернеться для цих трьох? Фільм гарно підходить для перегляду холодним зимовим днем у колі родини.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар