Интернет реклама УБС

26.12.22

Новорічний вернісаж

     21 грудня в художній галереї "Митець" КОНСХУ відкрилася виставка "Новорічний вернісаж". Це колективна виставка сучасних українських митців (живопис, графіка, кераміка),  з роботами якої можуть ознайомитися всі кияни та гості міста. 
     На розгляд публіці виставлено ряд прекрасних та унікальних картин українських майстрів – професіоналів своєї справи: Інни Артамонової, Марини Стогнієвої, Ірини Сайбель, Олексія Овчаренка, Аліни Ворошилової, Павла Кір’якова, Володимира Зирянова, Ольги Розколотько, Вікторії Дроздовської, Олега Резнікова. Всі картини досить гармонійно представлені на виставці і після їх перегляду навіть важко сказати які із них найкращі. Роботи виготовлені у неперевершеній майстерності художників та заслуговують на увагу глядачів. 
     Окрім картин на виставці ще представлена прекрасна колекція жіночих прикрас з бісеру талановитих сестричок Маши та Поліни Канарських, які дівчатка самі роблять та від їх продажу частину грошей  віддають на ЗСУ, щоб Україну наблизити до скорішої Перемоги над підступним ворогом. 
     Після відвідання дивовижної виставки "Новорічний вернісаж" глядачі залишаться задоволеними та отримають велике натхнення від побаченого там перегляду представлених фейєричних шедеврів мистецтв. Тож обов’язково при нагоді завітайте на цю дивовижну виставку.  
     Дирекція художньої галереї "Митець" у особі директорки Карини Кравець та її помічниць Тетяни Самоткіної і Наталії Ващук люб’язно запрошує на перегляд експозиція виставки до 30 грудня 2022 р. 











Леонід Коваленко.

Немає коментарів:

Дописати коментар