Интернет реклама УБС

23.12.22

Психологічна допомога під час війни



Авторка: Анна Некрашевська




     



     Сьогодні під час війни кожен з нас переживає надто складні часи. Війна особливо відбивається на психологічному стані, адже під час великого стресу люди стають тривожними, нервовими, підозрілими та запальними. Таким чином головне не втратити самовладання та не загубити себе. Потрібно переборювати свої страхи та проблемами, не дивлячись на зовнішні обставини.

     В Україні існує велика кількість центрів психологічної допомоги, які  з 24 лютого пропонують безкоштовну допомогу для людей, яким це справді потрібно. Це може бути просто розмова з спеціалістом-психологом, якому ви можете довіритися та розповісти про свої проблеми та страхи, знайти шляхи їх вирішення. Хочу представити деякі ресурси для допомоги під час війни.

     Ви можете записатися на безоплатну консультацію зі спеціалістом Психологічної підтримки від медико-психологічного факультету НМУ імені О.О.Богомольця: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKTScLrK6Vt-ibwrd9_hBnBJwYixd6PexkwltiymOM4pA6RQ/viewform

     Безкоштовну допомогу усім, хто її потребує, готові надавати сертифіковані психологи Центру психологічного консультування і травмотерапії Open Doors («Відкриті двері»), які мають досвід роботи з учасниками збройних конфліктів та навчені за американським стандартом. Щоб отримати консультацію, необхідно просто зайти в чат-бот за посиланням: https://t.me/odukraine_bot?fbclid=IwAR0VUuHibBtfoHedrJo5-e9JGh912gljZ4-l-dolakwP8WRoW_9CylRX5yY  та залишити свою заявку і контактну інформацію.

     Онлайн-платформа «Розкажи мені» цілодобово надає безкоштовну психологічну допомогу. Якщо ви відчуваєте тривогу, у вас панічні атаки, ви близькі до депресії чи навіть на межі – заповніть анкету за посиланням: https://tellme.com.ua/get-help та очікуйте дзвінка спеціаліста.

     Поліцейські психологи створили Telegram-канал «Психологічна підтримка» з корисними постами та базовими рекомендаціями, що допоможуть розвантажити нервову систему. А також запустили чат-бот https://t.me/polltavasupportbot для зворотного зв’язку психолога з клієнтом.

     Telegram-канал психологічної підтримки для осіб з 8 до 22 років «Перемога»: https://t.me/+U83C2OkswW5mYzky.

     Отже, потрібно звертатися до спеціалістів, які справді знають, як Ви можете з усім впоратися та отримувати психологічну консультацію та допомогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар