Интернет реклама УБС

22.12.22

Політ на крилах щастя




Авторка: Діана Шликова





     Гори – це місце, де душа розслабляється, дихання стає чистішим і частіше, всі погані думки залишають розум. Краса величних Карпат, ще не залишила байдужим жодного відвідувача. І взимку, і влітку, тут величезна кількість туристів, які спостерігаючи за великими схилами і гострими шапками гір, занурюються вглиб себе та своїх роздумів.

     Завдяки такій красі, можна відволіктись та відпочити від буденної суєти, роботи та шумного міста. І звичайно ж, тут можна насолоджуватись чудесним свіжим повітрям, природною тишею, спокоєм.

     Я - прихильниця активного відпочинку в Карпатах. Тому, занудьгувати складно, адже я завжди обираю будь-який спосіб, щоб провести активно час.

     Цього разу я обрала екстремальний вид відпочинку, а саме вирішила спробувати політ на параплані над гірськими вершинам.

     Параплан – один з найбезпечніших, найнадійніших і доступних літальних апаратів у всьому світі.

     Відчуття вільного польоту, абсолютної свободи, наповнені легені чистого гірського повітря – саме це приваблює любителів такого насиченого та активного  відпочинку.


     Ідеальним місцем для парапланеризму в Карпатах я обрала  Боржавські полонини, зокрема її вершину Гимбу(Закарпатьська область). Це не тільки найдовший і найпрекрасніший гірський хребет країни, але і локація з найбільш сприятливими погодними умовами для польотів.

     Політ на параплані відбувався в тандемі з інструктором, який  повністю контролював всі процеси, забезпечував професійний та безпечний політ. Тому, летівши над верховинами я лише насолоджувалась краєвидом та відчуттям вільного польоту!

     Всього кілька кроків – і я вже летіла над землею, стрімко минаючи хмари на висоті понад 2000м над рівнем моря !   

     Навряд чи вдасться знайти слова, щоб майстерно описати парапланеризм над гірськими вершинами Карпат. Це щось зовсім нереальне, дивовижне, ні з чим незрівнянні яскраві емоції і незабутні враження! 

     Після приземлення я відчула неймовірне щастя та вдячності собі за те, що вирішила піти на такий відчайдушний вчинок! Раджу усім, хоч раз в житті спробувати політати на крилах щастя та отримати  позитивний і шалений заряд енергії та вражень, які  залишиться на все життя!


Немає коментарів:

Дописати коментар