Интернет реклама УБС

01.03.23

Країни, що випереджають час.

     У цій статті ми розглянемо 3 найбагатших країн світу. Вони оцінювалися за річним національним продуктом, який є запасним ресурсом і включає суму цінних речей, вироблених і споживаних в одній країні протягом одного року.


США. ГНП у 2018 році становив $20,5 трильйона.
     Сполучені Штати багаті на природні ресурси, культурну спадщину та інфраструктуру. Вони надають багато корисних ресурсів, таких як деревину, нафту, природний газ, видобуток вугілля, металів, золота, сільськогосподарських продуктів та їжі, мінералів та інших природних ресурсів. Вони також мають одну з економік, що найшвидше розвиваються у світі.


Китай
. У 2018 році ГНП Китаю досягла $13,6 трильйона.
     Китай має найбільше населення у світі – понад 1,4 млрд осіб.
Пекін, столиця Китаю, йде в ногу з усіма технологічними здобутками.      В даний час він закінчив проект «Синій дім», який є першою повністю автоматизованою будівлею у світі.
     Також, одна з найбагатших країн світу - велика культурна країна з великою класичною культурною спадщиною. Китай є першим місцем у світі, де використовувалися поштові марки. Китай має понад 3 000 ставків, які вміщують понад 10 млрд. кубічних футів води.


Японія
. З 2018 року ГНП Японії становить $4,9 трлн.
     Країна розвивається в науці та технології, з безліччю іноземних інвестицій та зовнішньоекономічних зв'язків.      Крім того, Японія має багату культурну спадщину, яка була передана з тисячоліттями. Країна є світовим лідером з виробництва автомобілів, електроніки та різних машинних частин.
     Японія має досить підвищені показники тривалості життя, а також видимість офіційних свят та послуг, які надає влада.
     Японський уряд вжив низку заходів для підтримки гендерної рівності.
     Чи не кожна людина мріяла колись побувати в США та побачити на власні очі незвичайні хмарочоси, що прорізають верхівками безкрайнє небо. Або ж відчути дивний аромат сакури, що перетворює на казку Японію. Багатьом цікаві культура жителів Китаю та їхній тісний зв‘язок з релігією. Ці країни пройшли такий довгий шлях, аби увесь світ знав та захоплювався їх здобутками, культурою та постійним непреривним розвитком. 

Надія Ткаченко

Немає коментарів:

Дописати коментар