Интернет реклама УБС

20.04.23

Чи готові ви до Еґреґору?



     18 квітня в кінотеатрі «Оскар» відбувся зірковий показ нового містичного трилеру режисера Станіслава Капралова «Еґреґор», головну роль в якому виконала зірка «Кави з кардамоном» Олена Лавренюк. 
     Як у сьогоденні, так і в фільмі «Еґреґор», який було знято ще до початку повномасштабного вторгнення, в центрі уваги — Україна. 
     Прагнення перемоги — це енергетичне поле, яке зараз керує Україною та всіма українцями. Все, що відбувається в країні, це і є суцільний Еґреґор, який водночас може бути зі знаком «+» та зі знаком «-». Тобто з позитивною та негативною енергетикою. Саме вона є бар’єром і захистом усього цивілізованого світу. Автори кінострічки не очікували, що стрічка певною мірою передбачить драматичні події, які зараз проживає наша країна. 
     «Еґреґор» — це українська історія про порятунок світу від ще більшої катастрофи. Фільм про нью-йоркського детектива, який отримав зашифроване послання та авіаквиток до Львова від професора, з яким не спілкувався тривалий час. Згодом з’ясовується, що професор нібито скоїв самогубство, а на його доньку полюють невідомі. Весь фільм глядач спостерігає за тим, чи зможе  детектив врятувати світ від катастрофи та зустрітися віч-на-віч з найбільшим секретом його власного життя. 
     В картині «Еґреґор» розповідається історія нью-йоркського детектива, який після отримання зашифрованого послання, відлітає до Львова, та ще не знає, що від нього залежить доля людства. Фільм наповнений сюжетними поворотами, та основною несподіванкою стане головний секрет життя детектива. Ми всі, як і головний герой, маємо спільне прагнення — перемога. І об’єднуємося, щоб досягти цього, щоб знайти шляхи й побороти страх. 
     Зйомки «Еґреґор» тривали декілька років та проходили в Україні, Польщі та Сполучених Штатах Америки ще до повномасштабного вторгнення. 
В картині знімались міжнародні зірки: американський актор Омрі Роуз, польські актори Данієль Ольбрихський, Анджей Зелінський та українська супермодель Валерія Караман. Головну роль в картині зіграла Олена Лавренюк. 
Окрім того, на екрані фільму в одному з епізодів навіть взяв участь міський голова Львова Андрій Садовий, який зіграв самого себе.
     Одними з хвилюючих моментів стали спогади знімальної групи про актора Павла Лі та піротехніка Олександра Суворова, які брали участь у створенні картини, але з початком воєнних дій в Україні пішли на фронт і, на жаль, загинули в бою
     “День прем’єри завжди дуже хвилюючий. Зараз мене переповнюють сумні емоції, бо з нами немає нашого піротехніка Олександра Суворова, я досі пам’ятаю його емоції, коли виходили вдалі кадри з вибухами. Паша Лі, який був моїм близьким другом. перед кожною прем’єрою ми говорили одне одному слова підтримки, зараз його також з нами немає. Перед прем’єрою мені подзвонила мама Паші Лі і на жаль, вона не змогла сьогодні прийти, але сказала саме такі слова, які сказав би мені Паша, тому я відчула, що він поруч, як янгол-охоронець. Для мене це дуже особливий фільм і я рада, що він тоді погодився на цю невеличку роль, бо актори живуть вічно, поки існує кіно”, – прокоментувала Олена Лавренюк. 
    Продюсер фільму «Еґреґор» Сергій Лавренюк зазначив, що у фільмі передбачені події минулого року – повномасштабне вторгнення Росії в Україну. 
     “Хотів би зазначити, що в цьому фільмі ми передбачили події, які трапились минулого року. Я думаю ви побачите та проведете ці паралелі, бо зараз Україна стоїть в центрі всього світу і бореться за мир в ньому. Хочу подякувати усім, хто прийшов на прем’єру!”, – поділився Сергій Лавренюк.
     В залі поряд знаходилась фотогалерея, на якій були представлені кадри зі зйомок, а на фотозоні гості могли сфотографуватися з міфічними істотами та фігурантами кінофільму.
     На заході були присутні українські зірки Олег “Фагот” Михайлюта, Катерина Сільченко, Тимур Мірошніченко, Марія Яремчук, Солоха, Ольга Слонь, В’ячеслав Соломка, Леся Самаєва, Олексій Гладушевський,  актриси Анна Бірзул, Вікторія Шевченко та інші.
     Ведучим зіркового показу був Анатолій Анатоліч.
     З 20 квітня фанати містики та загадкових історій зможуть подивитися фільм у кінотеатрах своїх міст та підтримати українське кіно.
     Фільм створено у копродукції компаніями Solar Media Entertainment (Україна), Bow And Axe (Польща), FishCorb Films (США) за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Польського інституту кіно.
     Головним медіапартнером виступив телеканал «Сонце». Діджитал партнери - Marie Claire та Afisha.bigmir. 
     Офіційні сторінки фільму:
Facebook -https://www.facebook.com/Egregorthemovie
Instagram - https://www.instagram.com/egregor_movie/
Трейлер - https://www.youtube.com/watch?v=Q-jR6vRkuIU&t=100s




Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар