Интернет реклама УБС

07.05.23

Чому мотиваційні поради не завжди працюють



Авторка: Вероніка Лифар



Мотивація – одне з найпопулярніших слів в середовищі бізнесу, навчального процесу, платформи
Youtube чи  соцмереж. Порад і відеороликів переглянули на цю тему теж достатньо, а ваші плани й досі залишились у записнику…

     Можливо ви намагаєтесь  повторити чуже життя? Чи дійсно мрія, яку ви досі відкладаєте, є вашим бажанням? Що зробить щасливим саме вас? Жодна модна прибуткова професія не принесе вам задоволення, якщо це не те, що вам подобається.

       Не будуйте  з себе іншу особистість. Пробудження о п’ятій  ранку, ведення щоденника, вісім склянок води на день,дихальні практики, дошка візуалізації не впливають на потенціал людини, отриманий з народження. Розвивайтесь в тому, що виходить у вас найкраще. Кожна людина є унікальною.

      Оптимізм це добре, а вміння бачити сторону недоліків ще краще. Чи готові ви прийняти творчу кризу йдучи в мистецтво, режим харчування й дня в спорті, ймовірність банкрутства в бізнесі? Звісно, це не привід відмовлятись від обраної діяльності, але до цього варто бути готовим. Врахуйте всі недоліки перед прийняттям рішень.

     Не ускладнюйте. Робота чи навчання понад норму,вивчення п’яти мов одночасно, десяток тренінгів приведуть вас до вигорання і хронічної втоми швидше, ніж до очікуваних результатів. Продуктивність у кожного своя. Ви нікуди не поспішаєте, й ні від кого не відстаєте. Розраховуйте на свій темп виконання завдання. Обирайте комфортний графік роботи, пам’ятаючи про дедлайни.

     Ви не марнуєте своє життя – не  знецінюйте свій життєвий досвід та досягнення. Це ваш шлях, ваші рішення та дії. Ваша історія унікальна як і ви самі. Не картайте себе за те, що ви досі чогось не знаєте – це нормально.

      Не перетворюйте  життя в гонитву за успіхом – це не марафон. Дайте собі час на все. Не шукайте мотивацію – робіть те, що вам  подобається.

Немає коментарів:

Дописати коментар