Интернет реклама УБС

06.07.23

"МИ Є"






     У головній виставковій залі Музей Марії Заньковецької (філія Музей театрального, музичного та кіномистецтва України  (директорка Ирина Дробот) відкрилась художня виставки "МИ Є!" талановитої української художниці Олени Смаль. 
     На відкриття виставки зібралися друзі мисткині, гості, відомі художники, які прийшли привітати головну винуватицю цього дійства та висловити свої теплі враження щодо картин. Так виступило чимало присутніх, які всі вітали Олену із яскравою мистецькою прем’єрою. 
     Відкрила виставку одна із організаторів чарівна Жанна Маценко, яка провела ґрунтовну і цікаву бліц – лекцію про творчий та життєвий шлях Олени Смаль. Інший організатор виставки Сергій Коміссаров приєднався до теплих слів привітання і всім принагідно нагадав, що успіх ніколи не прийде до нас, бо тільки ми самі повинні дійти до нього… 
     Олена Смаль  є членкинео Міжнародного арт-об’єднання «Повертайся живим!», яка разом із іншими українськими художниками минулого 2022 року формувала позитивний імідж України за кордоном. Вона подякувала всім присутнім, що прийшли її привітати з прем’єрою та розповіла як до неї приходять ідеї та творче натхнення творити такі чудові шедеври, що були представлені на виставці. 
     Виставку «МИ Є!» всі бажаючі можуть відвідати в Музеї Марії Заньковецької, де реалізуються найзаповітніші мрії як художників, так і поціновувачів сучасного образотворчого Мистецтва за адресою: вул. Велика Васильківська ,121.





Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар