Интернет реклама УБС

14.08.23

Героїзм українських людей під час війни



Авторка: 

Анна Зарудська



   Хто для нас є героями? Безумовно це наші захисники та захисниці, ті хто стоять на першій лінії, ті хто рятують життя... Але в тилу героїв не меньше. Тож зараз хотілось би згадати деякі героїчні перемоги нашого народу.

Українські волонтери


   Це окрема потужна база людей, які не тільки збирали гроші на потреби ЗСУ. Тоді люди допомагали чим могли: охочі готували їжу для біженців, плели сітки і збирали дитячі та дорослі речі, психологи безкоштовно надавали консультації. А волонтери харківського метро взагалі приходили до дітей та влаштовували їм цілі свята.

Українські пенсіонери


  Перерахувати кожного хто посприяв перемозі буде неможливо. Однак, не можна не згадати про 82-річного Миколу Шевчука, який віддав всі свої збереження на допомогу армії. Чоловік вирішив, що в такий непростий час це буде найбільше, що він зможе зробити для Батьківщини.

Українські медики


  Як і у випадку з пенсіонерами, буде дуже важко виділити когось одного. Бо всі вони стоять на медичній варті. До прикладу Ірина Язова приймала пологи під обстрілами в Бучі і до останнього залишалась поруч з пораненими.

Українські безхатьки

  Вони ночували в підвалах і сховищах, коли їжі майже не вистачало, але таке було у них життя і до повномасштабного вторгнення. Однак, велика їх частина тоді пішла волонтерити. Хтось пішов в тероборону, що було дуже важливо, бо розраховували на кожного небайдужого. 

  А ось нейрохірург Павло Плавський 46 днів прожив на роботі та оперував всіх хто цього потребував.

Немає коментарів:

Дописати коментар