Интернет реклама УБС

16.08.23

Збереження природи




Авторка: Юлія Черевко





 
        Природу  архетипно  можна  порівняти  з матір*ю - матір*ю  всього  живого й неживого, матір*ю всіх речей на  нашій  дорогоцінній  планеті. Вона, як і мати, дає нове життя. Вона, як  і мати, турбується  про своїх дітей. Зрештою, вона - як і мати, годує власних немовлят, дбаючи про те, аби вони мали їжу та воду. І вона,як мати, прощає за незнання або жорстоке  ставлення до неї самої. Мати віддає все найкраще для своєї дитини, як Земля дарує багатства нам. Ми, люди, завжди маємо чим дихати, що їсти та пити, чим заробляти на життя і т. д. Ми живемо, оточені турботою та благом, сприймаючи це як належне і зовсім не дякуємо за ці дари. Суспільство споживання, що нічого не віддає взамін. Але не розчаровуйтесь, адже, ми все ще можемо почати діяти. І зараз я розповім Вам як можна змінити ситуацію. Ці прості  поради допоможуть  зберегти  нашу  рідну планету.   
·   Сортуйте сміття. Ні, справді. Почніть це робити. Дивіться на речі , що споживаєте та купуєте з точки зору довготривалості розкладу обгортки. Продукція з пластику розкладається від 100 до 1000 років  залежно від його форми. Уявіть, скільки незабрудненої, живої  території  Ви збережете просто почавши  викидати поліетилен не у  звичайний бак зі сміттям, а в бак для пластику! Якщо поряд із домом  такого немає - не біда. І для цього є рішення: можна складати пластикові  обгортки в  окремий пакет  у себе вдома, а потім вивозити до найближчого сортувального баку (у моєму випадку це був супермакет) та викидати сміття туди. Я так і  робила - збирала в Себе вдома пластикові  відходи і носила позбуватися  їх  до сортувальних баків найближчого  магазину. Цим  Я  хочу сказати,що завжди можна знайти спосіб дуже чогось захотівши. Це  Я і зробила. І вірю, що Ви зможете теж;
·       Уникайте пластикових пакетів. Замініть їх на еко-торбинки (шопери тощо);
·     Посадіть хоча б 1 дерево. Бо ж завдяки ним ми дихаємо  киснем,а не шкідливими вихлопами з людських підприємств;
·      Замініть звичайні лампи розжарювання на світлодіодні. Чому? Детальніше Вам розповість  Інтернет;
·        Здавайте макулатуру. Для виготовлення 60 кг зрубують  1 дерево;
·    Обирайте корисне для себе та природи. Візьміть до уваги екологічно безпечні продукти,вирощені  без  застосування  добрив  та пестицидів.
   Ось такі маленькі кроки Ви можете зробити вже сьогодні. Я ділюсь з Вами цим,адже, ми обоє  здатні змінитись та прагнемо еволюції . Наше життя в наших руках і  ми повинні турбуватись про навколишнє середовище.  Від цього залежить наше з Вами майбутнє. І Я вже зробила свій вибір. А Ви?

Немає коментарів:

Дописати коментар