Интернет реклама УБС

07.11.23

Виставка World Food Ukraine

   На початку листопада в Києв

і проходила найбільша в Україні міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв World Food Ukraine. 

   Її учасниками були виробники, дистриб’ютори та імпортери продуктів харчування та напоїв; постачальники та виробники торговельного обладнання, пакування, інгредієнтів, обладнання для виробництва.  Загалом на виставці було представлено 250 учасників. 

   На виставку завітало ряд відвідувачів ключових осіб, які приймають рішення в таких організаціях, як супермаркети, великі роздрібні мережі, дистриб’ютори та оптові продавці, імпортери та експортери, дилери, категорійні менеджери, ВТМ-менеджери, ресторатори та шеф-кухарі.

   Вони змогли відкрити для себе на найбільшій виставці харчової промисловості України тренди та інновації  десятки тисяч продуктів, серед яких було багато новинок . Відвідувачі  змогли надихнутися інноваційними ідеями, продуктами та напоями, які захотіли продемонструвати учасники виставки

   Завдяки виставці World Food Ukraine відвідувачи змогли налагодити  важливі ділові зв’язки в одному місці. Цьому також  сприяв доступ до Exhibitors' Lounge для проведення переговорів у невимушеному, але професійному середовищі. 

   В рамках виставки належним чином була представлена і ділова програма. До неї входили дегустації, майстер-класи, презентації, фуд-батли та бізнес-лекторії - джерело натхнення для харчової промисловості, простір для вирішення питань, обміну тенденціями та передовим досвідом у секторі. 

 Організаторам вдалося створити Виставка World Food Ukraine професійний food простір, де смак та бізнес об'єдналися, а відвідувачі змогли знайти ідеї для розширення та розвитку, де найкраща продукція та рішення від кожного учасника стали доступними кожному.







Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар