Интернет реклама УБС

23.12.23

ЗИМОВІ ПЕЙЗАЖІ


 Традицію салонної культури продовжує в столиці видавниця журналу «Наша ЕПОХА» Світлана Алекс. І хоча в країні триває війна, але творча спільнота має зустрічатися, отримувати позитивні емоції, підтримуючи тим самим культуру. Адже за що ми воюємо, як не за культуру? говорить відомий вислів, що приписується Черчілю часів Другої світової.

  19 грудня Напередодні Різдва у вітальні Мистецько-концертного центру імені Івана Козловського (філія Київського театру оперети), розташованому в центрі Києва на Хрещатику, відкрився вернісаж «Зимові пейзажі». Який був організований арт-вітальнею – «Провідні митці України» (журнал «Наша ЕПОХА») і став можливим завдяки енергійному натхненню» Світлані Алекс. Світлана нагадала, що у свій час вже організовувала подібні заходи у минулому, зокрема, дуже цікаві зустрічі в рамках проекту «Дипломатична кава». 

 На початку вернісажу арт-менеджерка виступила зі вступним словом, нагадала про свої видання, зокрема, журнал, «Стиль» та інші. Ну і звісно, розповіла про картини, що представлені на виставці.  На вернісажі представлені унікальні художні картини з зимовими пейзажами відомих митців - заслужених художників України О. Чередніченка, М. Волошина, В. Саніна, О. Овчаренка, О. Олещука, В. Дідиха, Ю. Пацана, С. Грущенка, Еллен Орро. Роботи надали як приватні колекціонери, так і музеї. 

  Але не картинами єдиними…. Зі сцени виступали відомі поети зі своїми віршами, митці, маляри у світлі дуже оригінального інтерєру, встановленого саме під цю подію. Притемнені тони, яскравий столик з червоною хусткою та журналами, білий рояль – все підкреслювало неофіційну обстановку салону. 

 Вернісаж працюватиме до 10 січня 2024 року. Мистецько-концертний центр імені Івана Козловського - сучаснй театр, на сцені якого відбуваються найрізноманітніші мистецькі події: драматичні та музичні вистави, концерти класичної та сучасної музики, творчі вечори та зустрічі з відомими митцями, реалізуються міжнародні арт – проєкти та виставки. А відтепер ще й салонні зустрічі.







Художник Олексій Овчаренко

Художник Олексій Овчаренко




Сергій Бахін
Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар