Интернет реклама УБС

10.12.23

Шляхи виходу з кризових становищ


Авторка: Катерина Ніловка


  Війна і пов'язана з нею криза торкнулася кожного українця і кожен з нас час від часу замислюється над тим, чим він може допомогти країні в такий тяжкий період. 

  Почнемо з корупції, всі ми знаємо, яке становище в країні з цим явищем, але потрібно розуміти, що для боротьби - треба починати з себе. На жаль, громадяни навіть не усвідомлюють те, що купівля довідок в лікарів, подарунки вчителям задля підвищення оцінок, непотизм - це також корупція, з якою потрібно боротися кожному громадянину України. 

  Другим кризовим явищем є депопуляція. Вона переслідувала нашу країну й до війни, через те, що багато людей емігрують в інші країни. Наразі становище погіршилося ще більше, через відомі всім фактори. Для того щоб відновити популяцію - потрібен час, спокій в країні та стабільна економіка. 

  Третім явищем є економіка. На неї впливає абсолютно все, що коїться в країні і врегулювати всі точки впливу може тільки правильна внутрішня та зовнішня політика. 

  Звісно це не всі кризові явища, але як на мою думку - найосновніші. Прибирати безлад в країні потрібно кожному. Ми громадяни своєї держави, і це наш обов'язок. 

Немає коментарів:

Дописати коментар