Интернет реклама УБС

05.12.23

«ТРАНСФОРМАЦІЯ»


  У Музей Марії Заньковецької (філія Музей театрального, музичного та кіномистецтва України , директор – Ірина Дробот ) відбулось відкриття персональної колоритної виставки «ТРАНСФОРМАЦІЯ» відомої української художниці, представниці Міжнародного арт-об'єднання «Повертайся живим!», учасниці престижних вітчизняних та закордонних виставок,Тетяни Золотухіної.  Виставка стала 42 в рамках виставкового марафону у режимі 24/7 з часу його започаткування із літа 2022 року. Виставка «ТРАНСФОРМАЦІЯ» стала другою для пані Тетяни в рамках цього марафону, оскільки ще в липні 2022 року відбулась її перша «ВІДРОДЖЕННЯ». Та виставка тоді мала великий успіх серед колег художників та шанувальників українського мистецтва.  

  Тетяна Золотухіна є унікальною людиною, якій є що показати і що розказати. Саме так і почалася виставка. Один із співорганізаторів вернісажу Сергій Коммісаров представив глядачам пані Тетяну та її картини і привітав з відкриттям виставки та Днем народження. Далі ведучий запропонував слово самій Тетяні, яка всім подякувала та провела екскурсію по своїм роботам, зазначила, що чимало із картин було написано під час війни і розповіла про те, що намалювала на картинах. 

  Тетяна Золотухіна акцентувала увагу присутніх на тому, чому виставка має назву «ТРАНСФОРМАЦІЯ» і розповіла про неї: «Ця виставка – про Світ навколо нас… Ця виставка – про неосяжний Всесвіт, у якому кожному  судилося народитися, рости,  трудитися та плекати дітей…Ця виставка – про пертурбації, які були, є і неодмінно будуть у повсякденному житті…Бо ми живемо у надзвичайно цікаву епоху – епоху ТРАНСФОРМАЦІЇ…» Далі художниця розповіла: «Протягом останніх років  на Землі відбулися зміни ВСІХ космічних циклів, відомих людству. Темна епоха Калі-Юга змінилася світлою Двапара-Югою. Відбувся перехід від ери Риб до ери Водолія… Завершився планетарний цикл, відомий людству і нашим пращурам — КОЛО СВАРОГА, який дорівнює 25 920 рокам. Від Ночі Сварога ми перейшли в Ранок Сварога — Ранок Нового Світу! Таким чином, темні цикли змінилися світлими та розпочався Сонячний планетарний цикл. Саме про це – моя нова виставка «ТРАНСФОРМАЦІЯ».

  Потім відбулися виступи та вітання мисткині від друзів та гостей, яких на відкриття зібралося чимало, десь з 45 чоловік. В рамках цих виступів Це було подвійне радісне свято, яке всім сподобалося.     

  Тему для своїх картин пані Тетяна вибрала досить цікаву. Але ж дійсно нині відбувається Трансформація людства на планеті Земля, змінюється наш світ. І сааме військові події, що нині відбуваються на території нашої рідної матінки України і вказують на це, де йде останній бій між Добром та Злом. Ми знаємо і віримо, що Україна вже Перемогла підступного ворога, оскільки за нею стоять всі сили Добра і саме від цієї битви залежить світле майбутнє Землі та збереження нашого світу. 

   Більшість із нових картин Тетяни Золотухіної ніде раніше не виставлялися. Вперше їх зможуть побачити відвідувачі персональної виставки «ТРАНСФОРМАЦІЯ», яка триватиме у головній виставковій залі Музею Марії Заньковецької по 12 грудня цього року. Тому кияни та гості столиці можуть завітати на виставку та ознайомитися із її прекрасними роботами. 

  Адреса Музею Марії Заньковецької : вул.. Велика Васильківська, 121. 







Леонід Русич

Немає коментарів:

Дописати коментар