Интернет реклама УБС

11.01.24

Минуле породжує майбутнє


Авторка: Катерина Ніловка

  Впевнена, що кожен чув цей вислів хоча б один раз у житті, але питання полягає в тому, яке значення він має для кожної людини?

  Наше життя складається з маленьких чи великих ситуацій, які згодом роблять нас свідомими особистостями. Часто трапляється так, що ми засуджуємо свої дії минулого і мріємо про те, щоб скоріше забути про це. Але кожен повинен зрозуміти, що без них ми б не були тими, кими є зараз. Вони навчають нас не помилятися знову, вчать діяти у складних життєвих обставинах та просто вчать бути собою. Людина може дійсно забути якусь ситуацію з минулого, але вона залишиться в її підсвідомості і в майбутньому всеодно зможе прийняти для себе правильне рішення.
  Вислів «Минуле породжує майбутнє» не тільки про самовідчуття людини, це також про історію. Історію людства, країн і народів світу, це те, в чому кожен з нас живе тут і зараз. Людство виправляє помилки своїх предків так само як і пишається їхніми досягненнями.
Від пращурів залежало наше майбутнє і ми повинні забезпечити спокійне, мирне майбутнє наступному поколінню.
  Все ж таки слід звернути увагу на те, що для кожного слово «минуле» означає щось своє. Це можуть бути теплі спогади, дитинство, проведений час з батьками та друзями і багато іншого. Для деяких «минуле» про горе, нереалізованість, втрачені можливості та смуток.
  Людина усвідомлює тільки з часом важливість подій, які сталися з нею раніше.
  Між минулим і майбутнім тільки мить, і ми самі обираємо, як її проживати. 

Немає коментарів:

Дописати коментар