Интернет реклама УБС

11.02.24

MARIKO літературник

  10 лютого в Жовтневому палаці відбувся літературник Марії Саулко (Маріко). Талановита творча дівчина Маріко – самобутня поетеса, акторка та режисерка провела свій перший красивий, глибокий та світлий літературник, де звучала поезія та музика. 

   Під час літературного вечору Марія читала свої вірші перед друзями та гостями, які прийшли її привітати та послухати глибоку поезію. Це були тексти теперішнього, минулого та майбутнього, що пробуджують та дають відчуття життєвої магії. 

   «Подія стала як ковток свіжої води для спраглих на унікальність та гарний смак. «Це про глибину та легкість водночас, свободу сказати невимовне і любовна пригода у світло. І вже точно про красу. Іронія та легкість. Бо про глибоке і важливе треба легко і красиво». 

«Як ти не крути – не верти,

Сутність свою не ховай,

залишишся лише ти…

Хоч, чи не хоч,

а ти знай:

Життя швидко й невпинно іде

течією своєю не раз,

воно йде втрачаючи нас…

Інколи в цій течії

головне втрачаємо ми:

свою думку, волю свою,

свою правду, свою течію.

MARIKO »

   Дата проведення заходу поетесою була влучно вибрана. Літературний вечір Марії Саулко відбувся в сакральний день початку святкування індійського свята індуїстського Нового року Наваратрі та китайського Нового року дерев'яного Дракона, які святкуються протягом 10 днів. Цього року дві події збіглися, що свідчить про початок нової епохи. У Наваратрі поклоняються Богині-Матері та шанують божественну енергію Шакті, що створює всі феномени цього світу, шанують жінок як носіїв концентрату цієї енергії, шанують всю різноманітність проявів форм і виразів.

 Талановитій фантастичній дівчині Маріко, яка в цей святковий день, немов Богиня, заворожувала присутніх своєю поезією, хочеться побажати тільки перемог та успіхів, нових досягнень та креативних ідей  у її подальшому творчому житті та підкорення самих високих вершин. 

   Літературник Маріко пройшов на ура, всі присутні, як і головна героїня були у захваті. Відчувалося, що дівчина готувалася до цієї події не один день та вкладала всю свою енергію, щоб зробити своїм друзям та гостям дійсно справжнє свято. І ній вдалося це! Вітаємо, перший літературник відбувся. З почином!


Леонід КОВАЛЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар