Интернет реклама УБС

21.05.24

Турбота про себе (ч.4)


Авторка: Валентина Ліскевич



 Догляд за собою та як він впливає на наше життя.

  Почнемо з того, що в цій статті під доглядом за собою мається на увазі той мінімум, що кожна людина здатна і повинна виконувати на постійній основі як мінімум для того, щоб почуватися впевненіше.

 Думаю, кожен погодиться з тим, що коли ви впевнені у вашому зовнішньому вигляді – ви набагато більше почуваєтеся впевненіше. Говорити про щоденне прийняття душу, вмивання та чищення зубів ми сьогодні говорити не будемо.

  Сьогодні буде йти мова про те, як важливо притримуватись догляду за собою навіть у ті дні, коли ви нікуди не збираєтеся і плануєте провести весь день вдома. Багато хто думає, що якщо ми не збираємося сьогодні нікуди йти, то й якісь пункти щоденного догляду можна пропустити, пояснюючи це тим, що «Все одно сьогодні на мене ніхто не буде дивитися і взагалі я хочу відпочити», але вони упускають той факт, що в цей день вони знаходяться на самоті з собою і можна цей час відвести на те, щоб повною мірою подбати про себе та своє тіло, нікуди не поспішаючи.

  У ці дні можна зайнятися такими речами як:

- Прийняти ванну з різними ефірними маслами та відволікти себе від щоденної рутини.

- Зробити безліч різних масочок для догляду за шкірою обличчя, голови та тіла.

-  Зробити процедури для догляду за волоссям.

- Випрати і попрасувати весь свій одяг наперед для того, щоб заощадити час зборів і збільшити варіанти вибору вбрання, щоб не потрібно було відмовлятися вдягати ту чи іншу річ, тому що вона не випрана або не попрасована.

-  Можна скласти образи протягом тижня наперед, ніж витрачати час на вибір і складання в будні дні..

- У ці дні можна влаштувати собі так зване «побачення з собою»:

• Приготувати собі смачну вечерю.

• Включити улюблену музику та потанцювати під неї.

• Погуляти на свіжому повітрі та помріяти.

• Сходити в кінотеатр або влаштувати вдома вечір кіно та подивитися легкі, ненав'язливі фільми.

• Виконати 1 дитяче бажання.

 Припиніть сприймати щоденні процедури як важкий обов'язок. Навчіться отримувати задоволення від звичних дій: вмивання, зняття макіяжу, нанесення крему. Ви точно увійдете у смак.

 Вибирайте вид активності та догляду до душі, а не тому, що модно чи вигідно. Єдиний вірний спосіб турботи про себе – прислухатися до того, чого хоче ваш організм.

  Дякуйте собі, якби дякували другу, який про вас подбав. Даруйте собі подарунки і просто хваліть себе. Це дуже важливо.


Немає коментарів:

Дописати коментар