Интернет реклама УБС

27.06.24

ВЕЛИКИЙ КИЇВСЬКИЙ КОНЦЕРТ JERRY HEIL Х ALYONA ALYONA


  28 червня у Києві в  Stereo Plaza. відбудеться великий київський концерт Jerry Heil x alyona alyona “Вечір, наповнений емоціями, вдячністю і музикою, яка нас об’єднує”.

 Концерт Jerry Heil x alyona alyona є їх першим спільним виступом після фіналу Євробачення 2024, де дівчата посіли 3-тє місце. Артистки розповіли, що готують для цього особливого концерту прем'єри нових пісень, обов'язково будуть старі хіти і велика спільна програма з оновленим звучанням у супроводі музикантів.

 Це буде грандіозне шоу, де прозвучать головні сольні хіти та дуетні треки «Рідні мої», KUPALA, Dai Boh, Teresa & Maria. Артистки поділяться враженнями від виступу на конкурсі «Євробачення-2024». Крім того, будуть яскраві прем’єри та номери за участю запрошених артистів

 Творчість талановитих співачок вирізняється самобутністю та знаходить фідбек мільйонів слухачів. Кожна з артисток пройшла цікавий шлях до популярності, а тепер alyona alyona та Jerry Heil продовжують підкорювати серця виступаючи у яскравому дуеті, який народився під час повномасштабної війни. Пісні виконавиць стають саундтреками боротьби та незламності українців. Вони надихають, об’єднують та сповнюють сил. У дуетному заліку артисток – масштабні європейські тури, альбом Dai Boh та потужні спільні хіти, головним серед яких є пісня Teresa & Maria. Саме цей трек лунав на центральній музичній сцені Європи у травні. 

Леонід Коваленко


Немає коментарів:

Дописати коментар