Интернет реклама УБС

24.06.24

МІСТИЧНА УКРАЇНА


 В  дні літнього сонцестояння у культурному центрі ресторані новітньої української кухні «Галушка Полтавська» у серці Києва на Бесарабській Площі 5 відкрилась міжнародна виставка-продаж картин «Містична Україна» присвячена святам Купала та Трійці. Виставка працюватиме до 14 липня, де її гості можуть побачити та придбати прекрасні картини із зображенням Сонця, як головного символу купальських днів,  Місяця, людей, святих, природи у вигляді квітів. дерев, водойм тощо. 

 Кураторами виставки є Надія Андресік (Nadezhda AcousticDesign) та Ирина Хвостикова. Амбасадор заходу: Ушаков Андрей Васильевич, художній керівник Олена Ушакова (Elena Dzhezheliy), графічний дизайнер - Oksana Smile. 

 Партнерами заходу стали галерея мистецтв Galvani Art Gallery, Rosa - провідний український виробник товарів як для найменших, так і для професійних художників, міжнародний благодійний Фонд "Формат20", компанії ArtFashion та VIP-KLINKER. Саме завдяки цим партнерам організація та проведення унікальної фантастичної  мистецької події вернісажу «Містична Україна» стала реальністю. 








 На виставці представлені картини відомих талановитих художників, які живуть не тільки в Україні, а й в інших державах. Це члени спілки Союзу Художників України, Заслужені Художники України, сучасні популярні талановиті художники. члени Міжнародного арт-об'єднання «Повертайся живим!»

 Прекрасні картини виставки «Містична Україна», насичена програма в затишній атмосфері ресторану «Галушка Полтавська» під чудовий музичний супровід зробили організаторам та гостям чудовий незабутній вечір! 

 Однією із традицій, що проводяться в галереї виставки, частково представлений міжнародний благодійний проєкт "АРТ-ФРОНТ", створений з метою допомоги українським дітям зі Сходу Країни, які через агресію рф залишилися без батьків. Нині діти проживають в одному з дитячих будинків Київської області та потребують нашої підтримки. У цьому їх може підтримати кожний небайдужий українець або гість нашої держави, придбавши картину і таким чином допомогти дітям. На виручені кошти організатори вернісажу закуповують дітям подарунки та матеріали для малювання проводячи заняття з арт-терапії. Дарувати дітям радість у такий непростий для Країни час - це те найменше, що ми можемо робити заради майбутнього наших дітей. Доєднатися до ініціативи та підтримати дітей може кожен. Тільки об'єднавши зусилля, переможемо!








Леонід Коваленко


Немає коментарів:

Дописати коментар