Интернет реклама УБС

17.06.24

Криза 20-ти років


Авторка: Валентина Ліскевич


  Кожна людина у своєму житті хоч раз але перебувала на розпутті і не знала яку дорогу вибрати.

  У сучасному суспільстві часто обговорюється проблема підлітків «перехідний вік», так, безумовно, це дуже важливий життєвий етап у житті кожної людини, але чомусь ніхто не акцентує увагу на не менш важливому періоді, а саме кризі 20 років.

  Якщо ж у підлітковому перехідному віці, вибудовуються навички взаємовідносини з батьками та суспільством, відстоювання своїх особистих кордонів, перша симпатія і не рідко перші відносини, формування чіткого розуміння себе, своїх бажань та характеру, то криза 20 років, набагато відповідальніший період.

  «Криза 20-ти років» несе в собі не певний вік, а період, у кризу можуть впасти молоді люди як 19 років, так і 27. Це той самий період, коли людина намагається робити те, чого довго хотіла, починає помилятися, розчаровуватися і впадати у відчай, але водночас це період насичений новим досвідом, який безперечно позначиться на подальшому житті. І проблема полягає в тому, що ці люди залишаються віч-на-віч зі своїми проблемами, тому що в цьому віці за вас відповідальність несете лише ви самі, так, є рідні та друзі, але те, як складеться ваше життя далі, залежить тільки від шляху який ви оберете САМІ.

  Якщо ви зараз знаходитесь на кінцевій смузі до нервового зриву або істерики через те, що ви не розумієте чим хочете займатися, що вас не влаштовує ваше поточне життя, робота, захоплення і паралельно цьому ви і знати не знаєте, що вас би влаштувало, то не варто думати, що це кінець вашої історії і ви ніколи не знайдете гармонію з цим світом і собою, що похмуро житиме своє життя, цей етап проходять, якщо не всі, то безліч людей.

Коли тобі 20:

Нормально – не знати, чого ти хочеш.

Нормально – не розуміти ким ти хочеш бути.

Нормально – не знати як жити це життя.

Це все – НОРМАЛЬНО.

Немає коментарів:

Дописати коментар