Интернет реклама УБС

16.02.14

Про людину і гроші

Гроші і успішна кар'єра - необхідні умови для гармонійного життя .
У цьому матеріальному світі, яку б ви мета в житті собі ні поставили, які б високі знання ви не давали людям, люди не будуть вас сприймати, і все через те, що ви матеріально не успішні. Якщо ви будете жебраком невдахою, з вами ніхто не буде розмовляти. Веди стверджують, що оточуючі оцінюють нас по тому, наскільки ми успішні, наскільки ми змогли реалізуватися. У першу чергу це відноситься до чоловіків. Чоловіки, які скаржаться на проблеми в особистому житті - головна порада: станьте успішними , і всі проблеми підуть. Успіх сьогодні, як правило, оцінюється оточуючими кількістю у нас грошей .

Але якщо людина вибрала неправильну поведінку стосовно грошей, то вона, можливо, сьогодні заробить кілька мільйонів, але через 5 років залишиться жебраком. 

Ми повинні демонструвати бажання і дії іти заробляти гроші, якщо наша сім'я, наші діти голодують. У цій ситуації ми зобов'язані йти працювати туди, де платять. Вибирати має право той, у кого є чесно зароблені ним гроші, хто вирішив свої і своєї сім'ї базові потреби.

Кожен повинен діяти згідно своєї місії, згідно своєму призначенню. Це дає нам щастя, але найцікавіше, що це дає гроші. Якщо ми не зайняті згідно зі своєю природою, ми не можемо бути щасливі. Друге, ми не можемо реалізуватися. І третє, ми не зможемо бути багатими. Якщо людина зайнята в відповідності зі своїм призначенням, зі своїми талантами, то він буде обов'язково процвітати і зароблені гроші принесуть їй щастя. Якщо людина займається не тим, до чого душа лежить, або взагалі заробляє за рахунок обману, то гроші принесуть йому горе і відповідно до ведів " підуть від нього максимум через 10 років " .
 Без комфорту немає щастя. Другий принцип, щоб бути успішними, ми повинні усвідомлювати, що ваша робота приносить комусь благо. Ми повинні це відчувати. Дослідження показали, що у людей, які працюють, але не відчувають, що їхня робота приносить благо, через кілька років починається депресія. Вони важко працюють, багато заробляють, але вони нещасні. Аюрведа стверджує, що ми не повинні починати жодної справи, якщо вона не спрямована на благо всіх живих істот. У цьому закладено дуже глибокий зміст. Для цього ми і живемо в цьому світі. 

Як нам жадібність заважає соціально реалізуватися? Вона нас обмежує. Через жадібність можемо когось обдурити, можемо поступити нечесно з партнерами та колегами по роботі. Все це негативно впливає на нашу репутацію, на нашу реалізацію та , в кінцевому рахунку, на наш матеріальний добробут. Хіба може жадібна і заздрісна людина чути інтуїцію? Відчувати почуття польоту і творчого просвітління?

Одна з якостей людини - це заздрість. Заздрість - це якість, яка швидко приводить нас до деградації. Прослідкуйте, як ви до цього ставитеся. Якщо хтось багато заробляє, чому нам за нього не радіти? Особливо, якщо ця людина робить людей навколо себе трошки щасливішими. Відстежите моменти своєї заздрості і жадібності і поспостерігайте їх. Жадібність і заздрість - це 2 самих руйнівних почуття, які перекривають нам шлях до щастя. На жаль, багато хто до цих пір вважають, що багатий це - це погана людина . Якраз навпаки! Якщо у нас є гроші, у нас завжди є можливість комусь допомогти. Жебрак нікому допомогти не може. Пам'ятайте це. Найголовніше, чим ми багатші матеріально, тим більше у нас можливості віддавати і таким чином проявляти свою любов. Інший момент. Гроші дозволяють нам розвиватися і прогресувати, гроші дозволяють вчитися. Вони дозволяють бути там, де ми хочемо. Це дуже важливо зрозуміти, гроші дають нам певну свободу. Вони дають свободу і можливість реалізувати себе. Гроші повинні приносити радість.

Один із синонімів слова прихильність - це залежність. Як відчути, зачеплені ми за гроші, чи ні? Треба відстежити, якщо ви пишаєтеся тим , що у вас багато грошей, і ви з зневагою ставитеся до тих, у кого їх менше , і заздрите тим, у кого більше - це одна з ознак . Інший приклад, якщо у вашій роботі з'явилося багато страхів і сумнівів стосовно доходу і винагороди за вашу працю.

Також погано, коли ми соромимося брати за свої послуги гроші. Вас, може, здивує, але більшість не можуть правильно приймати гроші, навіть за надану послугу. Це теж неповага до грошей. Дуже важливо навчитися спокійно приймати гроші.

Для того, щоб стати багатим і щасливим: ми повинні цього хотіти і точно знати, яку кількість грошей нам необхідно. Наступне правило говорить, що ми завжди повинні точно знати, скільки грошей у нас в гаманці. Для цього ми повинні періодично хоча б перераховувати свої гроші. Але найкраще вести постійний облік своїх витрат. Не треба обожнювати гроші, але необхідно ставитись з повагою до грошей, рахувати їх і вести контроль. Якщо ми не ведемо облік грошам, вони кудись йдуть. І ми не можемо зрозуміти куди . Це містичний процес . Помічено , що коли ви ведете щоденний облік грошей, вони чомусь завжди є.

І ще один з найважливіших принципів. Кожному з нас необхідно почати щомісяця жертвувати частину свого доходу на гідні проекти  і на повернення боргів, як мінімум 10 -у частину свого доходу. Це дуже глибокий езотеричний принцип. Якщо ви щомісяця жертвуєте - цей процес прибирає нездорову прихильність до грошей, позбавляє від жадібності. Люди, які жертвують 10-у частину свого доходу, через кілька років починають жити багатше, ніж оточуючі,  до такого висновку прийшли дослідники. Наш розум завжди буде говорити - зараз у мене мало грошей, самому не вистачає, але як тільки я зароблю багато ... Що цікаво, чим більше грошей, тим більше таких думок ... Слід вчитися робити пожертвування правильно . Цим ми ніколи не зіпсуємо людину, якій даємо гроші, не нашкодимо її і своїй душі. Для багатьох це дійсно проблема, як і куди пожертвувати гроші? Адже стверджують, що жертвувати треба людям на гідні проекти. Це не так легко зараз знайти ... Але борги потрібно віддавати завжди. Майте на увазі, коли ви жертвуєте людям , ваш успіх посилюється ..

На шляху до процвітання необхідно подолати 2 самих руйнівних почуття - жадібність і заздрість. Потрібно вміти з вдячністю приймати гроші за виконану роботу або надану вами послугу. Ведіть щоденний облік своїх доходів і витрат. Ніколи не використовуйте лайливі слова для позначення грошей . Не слід зберігати гроші розкиданими по різних кутах і кишенях. Ніколи не кладіть гроші на брудне місце і на те місце, де сидите. Звикніть жертвувати людям на гідні проекти частину свого доходу, мінімум 10 % і віддавати грошові борги. Не обманюйте на гроші нікого, інакше залишитеся максимум через 10 років без грошей.

Це дуже прості правила, дієвість яких перевірена тисячоліттями. Дотримуючись цих простих, нехитрих правил, ви вже на протязі року зможете переконатися, наскільки покращиться ваш фінансовий добробут, і наскільки ви зможете відчути себе спокійніше , впевненіше і щасливіше.
Удачі вам і процвітання!

В. Орел
В. Друг

Немає коментарів:

Дописати коментар