Интернет реклама УБС

10.11.16

Трампа оточують проросійські «голуби» і проукраїнські «яструби», – експерт

Як повідомляє zik.ua , новообраного президента США Дональда Трампа оточують і проросійські «голуби» на кшталт генерала Майкла Флинна (Michael Flynn), і «яструби» у питанні нацбезпеки, які підтримують надання летальної зброї Україні, як-от Ньют Ґинґрич і сенатор Джефф Сешнз (Newt Gingrich, Jeff Sessions).

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив старший науковий співробітник Атлантичної ради Адріан Каратницький.

Хоча Трамп підтримує значне нарощування військового потенціалу США, його недосвідченість у зовнішній політиці і його хаотичні погляди на національну безпеку, радше за все, спочатку створять непевність, перед тим як усе стабілізується. Спочатку, найімовірніше, Трамп шукатиме примирення з Росією. У той же час він, імовірно, встановить чіткі прапорці як межі для путінського авантюризму на світовій арені.

Якщо Путін зайде за них, Трамп, радше за все, відреагує як яструб, а не як голуб.


Довідка. 
Дональд Трамп: біографія, особисте життя, перші кроки в бізнесі
Фред Трамп, батько майбутнього мільярдера, був сином німецьких емігрантів і вже до 25 років мав в Нью-Йорку власну будівельну компанію. У 1930 році він познайомився з 18-річною шотландкою Мері Маклауд, з якої обвінчався через шість років.
Дональд став четвертою дитиною в сім'ї. У дитинстві хлопчика вважали нестерпною дитиною - з ним не могли впоратися ані вчителі в школі, ні батьки.
В результаті 13-річного бешкетника відправили до військової академії.
Дивно, але армійська дисципліна зробила свою справу - Дональд став старанно займатися, показав зразкову поведінку і прекрасні успіхи в спорті.
Після військової академії Дональд Трамп вирішує піти по стопах батька і отримує ступінь бакалавра економічних наук. Будівництво, якому присвятив своє життя Фред Трамп, серйозно зацікавило молоду людину.
Уже перший будівельний проект Дональда Трампа зі зведення житлового комплексу в штаті Огайо приносить компанії подвійний дохід - 6 мільйонів доларів чистого прибутку.
Важливим роком в кар'єрі Трампа став 1974: Бізнесмен зумів викупити готель Commodore і звести на його місці розкішний готельний комплекс. Незабаром весь Манхеттен змінив свій вигляд завдяки новобудовам Трампа.
До початку 90-х статок Дональда Трампа оцінювалося в 1 мільярд доларів. Йому належала мережа готелів і казино, хмарочоси, авіакомпанія, футбольна команда, конкурси краси «Міс Америка» і «Міс Всесвіт», а також величезна кількість дрібних фірм. Трамп почав втрачати контроль над бізнесом, що розрісся і над його компанією замаячила перспектива банкрутства.

Завдяки своїй завзятості, Трамп зміг вибратися з боргової ями, покривши більшу частину заборгованостей доходами від ігрового бізнесу.
Після чергової економічної кризи 2008 року Трамп вирішує покинути Раду директорів своєї компанії. В цьому ж році мільярдер випускає книгу «Трамп ніколи не здається. Як я перетворив мої найбільші проблеми в успіх ». У книзі він ділиться секретами свого успішного бізнесу, які зводиться до позитивного настрою, наполегливій праці та сміливості у прийнятті рішень.

Особисте життя мільярдера - дружини і діти Дональда Трампа
Першою дружиною Дональда Трампа стала в 1977 році чеська фотомодель Івана Зельнічкова. У цьому шлюбі народилося троє дітей, проте в 1992 році, через 15 років подружжя розлучилося.
Трамп недовго залишався в статусі холостяка: вже в наступному році він одружився на американській актрисі Марлі Енн Мейплз, яка народила бізнесмену дочку. Цей шлюб протримався всього шість років.
Дональд Трамп в одній з телепрограм якось зазначив, що його дружинам важко змагатися з його роботою:
Я тільки знаю, що їм (дружинам) було дуже важко змагатися з тим, що я люблю. Я дійсно люблю те, що роблю
На початку 2005 року Трамп одружився на фотомоделі з Словенії Мелані Кнаусс. 34-річна жінка не раз сяяла на сторінках популярних глянців, іноді в досить відвертих фотосесіях.
Третє весілля Трампа потрапило в список найдорожчих церемоній - його бюджет склав 45 мільйонів доларів.
У 2006 році у подружжя народився син, що став для мільярдера п'ятою дитиною.

Джефферсон Борегар «Джефф» Сешнс III (англ. Jefferson Beauregard «Jeff» Sessions III; нар. 24 грудня 1946, Сельма, Алабама) — американський політик, молодший сенатор Сполучених Штатів від штату Алабама. Вперше був обраний у 1996 році, Сешнс є членом Республіканської партії.

У 2007 р. за рейтингом National Journal Сешнс увійшов до п'ятірки найбільш консервативних сенаторів.

У 1969 р. Сешнс закінчив Huntingdon College в Монтґомері, штат Алабама, а у 1973 році — юридичний факультет Університету Алабами. У тому ж році він почав свою кар'єру як адвокат у Расселлвілл. Він переїхав у 1977 році до Мобіла. Він був федеральним прокурором (1981–1993) і генеральним прокурором штату (1994–1996).

Нью́тон Лі́рой «Ньют» Гі́нгріч (англ. Newton Leroy "Newt" Gingrich; нар. 17 червня 1943, Гаррісберг, Пенсільванія) — американський політик. Спікер Палати Представників Конгресу США (1995–99). Кандидат на посаду президента США (2012).

Біографічні відомості
Ньютон Лірой Макфірсон народився у штаті Пенсильванія 17 червня 1943 року. Оскільки його матір'ю була неповнолітня жінка, після народження, його всиновив вітчим — військовик Збройних сил США і його прізвище змінили на Гінгріч. Разом із місцем служби вітчима Ньют часто переїжджав і жив у декількох штатах. Середню школу Ньют закінчив у місті Колумбус, штат Джорджія. Навчання продовжив в Університеті Еморі, пізніше отримав ступінь доктора філософії в Університеті Тулейн. У 1970-х роках працював викладачем історії і географії в Університеті Західної Джорджії. У цей період Гінгріч декілька разів балотувався до Палати представників США, однак був обраний лише у листопаді 1978 року. З 1989 по 1995 роки був лідером парламентської меншості.

У лавах Республіканської партії США Гінгріч був одним із співавторів республіканської ініціативи — т.зв. «Контракту з Америкою». Саме завдяки Гінгрічу, «Республіканська партія» добилася значних успіхів на виборах 1994 року, коли уперше за 40 років республіканці отримали більшість у Палаті представників. У наступному, 1995 році за внесок у перемогу республіканців, за версією журналу «Time», Ньют Гінгріч став «Людиною року».

Під головуванням Гінгріча республіканцям вдалося запровадити реформу системи соціального забезпечення, скоротити податки на приріст капіталу у 1997 році, а в 1998 році був прийнятий перший з 1969 року збалансований бюджет країни. Попри це, популярність Ньюта Гінгріча у конгресі з часом почала поступово зменшуватися, оскільки навколо нього постійно вирували різні скандали. У січні 1997 року комітет Палати представників з парламентської етики виніс йому догану, однак слухання справи Гінгріча у комітеті вдалося уникнути. 5 листопада 1998 року, після невтішних результатів для «Республіканської партії» на виборах у Конгрес 1998 року Ньют Гінгріч під тиском своїх колег-республіканців пішов у відставку.

Після відставки Гінгріч продовжував вести активне політичне життя, брав участь у громадських дискусіях з питань політики, працював політичним консультантом. З його ініціативи та під його головуванням було засновано декілька центрів політичного аналізу, у тому числі «Центр пошуку рішень для перемоги в майбутньому» та «Центр реформування системи охорони здоров'я».

Ньют Гінгріч є автором та співавтором більш ніж 23 книг. У травні 2011 року він оголосив про свій намір балотуватися на посаду Президента США від республіканської партії.

Немає коментарів:

Дописати коментар