Интернет реклама УБС

07.08.20

Ірина Клименко "Магія квітів"

 


 
5 серпня в Будинку-музеї Тараса Шевченка Ірина Клименко презентувала виставку живопису “Магія квітів”.

   У шаленому темпі сучасного життя київська художниця запрошує до тихого квіткового раю, ділиться емоціями.  Царство квітів заворожує: вічна краса троянди, буяння півоній, легкі хмаринки польових квітів, витончені магнолії, що нагадують метеликів... Ірину Клименко надихає саме життя - почувається серед серед  квітів у саду, як у маленькій річці, де все рухається, тече, де є легенький вітерець і приємна свіжість.

     “Квіти для мене це завжди нові відчуття, нові враження, нові емоції, нові фарби”  Полотна наповнені  життєдайними кольорами, мрійливістю весни та присмаком літа - колоритно, яскраво, ніжно.

     “Мої роботи, - стверджує мисткиня, - це з любов’ю написані квіти, натюрморти, антропоморфні пейзажі та пейзажі дикої природи, морського узбережжя, роботи ужиткового жанру, портрети. Стилі виконання: імпресіонізм, власний стиль виконання, який тяжіє до модерну, поєднуючи в собі український орнамент, плавні лінії, реалізм і стилізації”

    Ірина Клименко народилася у 1977 році, малювала з дитинства. Одержала освіту економіста-бухгалтера, та любов до мистецтва перемогла.  Тож розпочала шлях до майстерності - навчання у Донецькому художньому училищі,  Харківській державній академії дизайну та мистецтв, Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури.  Член Київської спілки художників України. Учасник багатьох регіональних та всеукраїнських виставок.  Її роботи знаходяться у приватних колекціях України, Греції, Німеччини.

   Запрошуємо на відкриття персональної виставки художниці.

Виставка триватиме з 5 по 26 серпняа,  пров. Тараса Шевченка, 8-А

Немає коментарів:

Дописати коментар