Интернет реклама УБС

09.07.21

IV Фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2021 традиційно проходитиме в Національному заповіднику Софія Київська з 27 серпня по 2 вересня.





Сьогодні тема Майбутнього викликає найбільшу невизначеність і тривогу, особливо після пережитого драматичного 2020 року. Зараз складно опиратися на моделі минулого, тому що більшість з них вже не працює. А теперішнє є настільки мінливим і непередбачуваним, що не дає нам точок опори. 
Для себе організатори склали формулу майбутнього: осмислення нашого минулого та усвідомлення теперішнього. 
Фестиваль Bouquet Kyiv Stage 2021 - це написання картини майбутнього під назвою «Між минулим та майбутнім - МИ» мовою мистецтва. 
Саме мистецтво володіє даром відчувати майбутнє, бути його передвісником, передавати майбутнє через мистецькі форми. 
Джерелом осмислення нашого минулого стане Софія Київська: знакове місце для нашої історії і нашої країни - «початок всіх початків» і місце проведення фестивалю. 
На фестивалі будуть об’єднувати нашу історію з сучасністю, з’єднувати різні жанри і стилі мистецтва, наповнювати сакральний музейний простір сучасним життям — його ритмами, енергією, технологіями. 
І таким чином створювати картину нашого майбутнього «Між минулим та майбутнім - МИ». Тут і зараз, у дні фестивалю. 
Під час презентації співзасновником фестивалю Євгеном Уткіним було оголошено цьогорічну програму, яка охоплює музику, кіно, театр, літературу, візуальне мистецтво і вперше - фешн та балет. Окрім українських учасників, запланована участь і іноземних гостей - музикантів, літераторів і художників.
Про програму розповіли куратори програм фестивальних напрямків: Люба Морозова (музична програма), Тетяна Волошина (візуальна програма), Євгеній Стасіневич (літературна програма), Андрій Різоль, Володимир Войтенко (кінопрограма), Тамара Трунова (театральна програма) та Тамара Романова (інтерактивна програма).
Фестиваль Bouquet Kyiv Stage започаткований культурним центром Дом Майстер Клас у 2018 році. Проходить в останні дні літа в саду Національного заповідника Софія Київська. Поєднує різні напрямки мистецтва: музику, візуальне мистецтво, кіно, театр, літературу тощо. Вхід на усі події є вільним.
Леонід Коваленко.

Немає коментарів:

Дописати коментар