Интернет реклама УБС

13.09.21

Мила відгукнись!



З дитинства ми звикли слухати казочки про мужніх лицарів та хоробрих воїнів, які готові віддати життя за серце красунь-принцес. Історії про серенади під вікнами та кохання на відстані зворушували ледь не кожну жінку. Та сьогодні більшість стверджує, що чоловіки стали пасивними і не спроможними на подвиги задля своєї коханої. Дівчата-підлітки першими пишуть хлопцям в соціальних мережах, жінки проявляють ініціативу в зустрічі. Подекуди я з цим згодна, та не буду вщент знецінювати чоловіків і їхню романтичну натуру.  

Щоб не говорили жінки, та все ж чоловіки-романтики ще не вимерли і доказ цьому миле оголошення у вагоні потягу Київського метро:

«Мила, відгукнись!

Вчора після пробного заняття з англійської в Setstud, я випадково облив тебе гарячою кавою. Після короткої розмови – втратив голову від твоїх чарівних блакитних очей. Лише, прокинувшись вранці – зрозумів це і набрався сміливості познайомитися.

Можливо, нічого не вийде, але я дуже хочу побачити тебе вдруге і хоча б перепросити за зіпсовану яскраво-червону сукню.

Чекатиму щосуботи, на пробних, в той же час!»


Світ в якому незнайомців звикли шукати в Інтернеті, знаючи лише колір очей, закоханий чоловік спромігся звернутись до красуні через записки в метро. До того ж він ладен приходити щосуботи на те місце в то же час де відбулась їхні перша зустріч. Хіба це не лицар з казок і легенд? 

Хоча таких історій не багато, все ж варто погодитись – чоловіки ладні на все заради кохання навіть в сумнівному ХХІ ст. Головне – вірити справжнє кохання і нам, принцесам, неодмінно пощастить!

Юлія Кишковська


Немає коментарів:

Дописати коментар