Интернет реклама УБС

16.10.21

Що може зігріти в холодну погоду?

Кава - той напій, без якого свій ранок не можуть уявити мільйони людей. Воно бадьорить і тонізує. А особливо, в холодну осінню погоду. 

Більшість людей полюбляє відпочити за чашечкою кави. Ми провели невелике опитування яке нам показало, що саме привертає увагу людей в наших кав’ярнях. 

Як не дивно, але велику кількість людей привертають не низькі ціни, а саме інтер’єр та атмосфера. Також, якщо, в кав’ярні великий асортимент, то це теж приверне увагу більшості людей. 

Наступні питання показали нам, що все таки в осінній та зимні періоди люди частіше ходять за чашкою кави ніж влітку.  

Ось, що нам відповіла одна з клієнток кав’ярні «Я очень люблю посещать разные кофейни, кофе для меня как смысл жизни, без него я просто не представляю свою жизнь»  

На питання, що саме приваблює вас відвідати ту чи іншу кав’ярню вона відповіла «Хороший кофе, мне не жалко никаких денег если это кофе действительно достойное»

Справжнім цінителям кави не буде важливо які ціни в кав’ярнях, якщо кава смачна то клієнти у вас точно будуть.

Також, нам стало зрозуміло, що люди можуть відвідувати кав’ярні не тільки, щоб попити кави, а ще, щоб просто посидіти на самоті.

«Я дуже люблю,просто  сидіти та слухати музику саме в цій кав’ярні»,-відповіла нам одна з відвідувачів.

Ми спробували вирішити які кавярні наші люди полюбляють найбільше. 

Але це виявилося важко, адже варіанти настільки розділилися, що нам не вдалося вибрати с сотні кав’ярень одну.

Отже, ми можемо зробити висновок, що українці дуже полюбляют каву. Особливо якщо її пити в гарній та теплій атмосфері. Також вона може  вас зігріти якщо ви замерзли. 

Пийте каву, та не забувайте про карантинні заходи. Дотримуйтесь дистанції та носіть маски. І тоді кава для вас буде ще смачнішою.


Анастасія Іванова



Немає коментарів:

Дописати коментар