Интернет реклама УБС

21.11.21

Святий Миколай 2021: подаруй дітям радість


Щороку дітлахи з усієї країни пишуть листи до Святого Миколая, щоб отримати бажаний подарунок. Які ж емоції переповнюють малечу, коли під подушкою знаходять ті речі, про які мріяли цілий рік. «А мені Миколай приніс машинку на пульті управління» – хизується Назар, Оля приміряє нову сумку з блискітками, а в Сашка справжній самокат! Приємно бачити радість в очах діточок. Та ми вже дорослі і знаємо, що Святий Миколай – це образ під яким ховаються батьки. 

Мама і тато – слова, які відомі не всім дітям. Сьогодні в Україні зареєстровано майже 69 тисяч дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці діти теж мріють знайти під подушкою подарунок, і не лише іграшки, а одяг, канцтовари, солодощі… Зараз функціонує безліч благодійних організацій, які дарують дітлахам можливість повірити в чудеса. Небайдужі люди допомагають не лише дітям з дитячих будинків, а й дітям з обмеженими фізичними можливостями, дітям із зони АТО та дітям із малозабезпечених сімей. 

Кожного року в Україні проводять акції до дня Святого Миколая. Взяти участь в яких можуть всі охочі. Саме тому, якщо ви маєте бажання здійснити мрії дітей, можете скористатись нашим списком благодійних організацій з усієї країни, які вже готуються до свята. Перейшовши за посиланнями, ви зможете ознайомитись більш детально з умовами участі в акції. 

м. Київ

Благодійна організація «Твоє майбутнє». Проєкт «Мрії під подушку» (https://yourfuture.in.ua/projects/).

Благодійна організація  "Єднання спільноти" (https://www.fondunity.com/).

м. Львів 

Благодійний фонд «Здійснити мрію». Акція «Миколайко_2021» (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4452512041492009&id=100001997728305).

Мальтійська служба допомоги. Акція «Святий Миколай – дітям у потребі» (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4522254081189221&id=326347987446539).

Благодійний фонд «Із янголом на плечі» (https://bit.ly/3qVFcOq).

м. Дніпро 

Акція "Миколай про тебе не забуде!" (https://mykolaj.com.ua/#contacts_block).

м. Івано-Франківськ 

Мальтійська служба допомоги. Акція «Святий Миколай іде до сиріт» (http://www.malteser.if.ua/uk/15-aktualno/1-u-rozrobtsi.html).

м. Миколаїв 

Фонд «Доброта і довіра». Акція «Стань чарівником» (https://mykolai.dobro-doverie.org.ua/gifts).

м. Харків

ГО "Всеукраїнське об'єднання «Українські Рубежі» АКЦентр, проєкт «Олені Святого Миколая» (https://cutt.ly/mTIn4YQ).

м. Хмельницький

Обласний благодійний фонд «Карітас». Акція «Лист до Святого Миколая» в рамках проєкту "Міцна сім’я для кожної родини" 

м. Кременчук

Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Кременчуцький міський центр соціальних служб, управління у справах сімей та дітей, управління молоді та спорту, департамент освіти виконкому Кременчуцької міської ради. Акція  «Святий Миколай - дітям» (https://kremen.gov.ua/?view=single-news&news-id=23073).

Юлія Кишковська

Немає коментарів:

Дописати коментар