Интернет реклама УБС

29.11.21

Перший найбільш соціалізований кіт Міккі та найстаріший кіт Веня! За які здобутки чотирилапі потрапляють у Книгу рекордів України?


Житомирського кота Міккі визнали найбільш соціалізованим котом. В Книзі рекордів України вперше зафіксованого подібний рекорд.

Прогулюватись по місту – не панське діло, Міккі любить їздити у візочку, хизуватись модними луками та самостійно обирати сметанку на базарі. Таке насичене життя подарувала йому Наталія Зубарева, власниця кота. П’ять років тому жінка знайшла на вулиці кошеня й згодом почала його виховувати. Наталія – за освітою педагог, тому вирішила провести експеримент: виховати кота як дитину. І їй це вдалось! Міккі звик до постійного спілкування з новими людьми, спокійно реагує на міську метушню та полюбляє відвідувати кав’ярню. Власниця впевнена, що відкрила нову методику виховання котів і вважає, якщо молода пара зможе виховати свого котика, то з дітьми проблем не буде. 

Найстаріший кіт України

Міккі не єдиний кіт який потрапив до Книги рекордів України. Блакитного перса одесита Веніаміна де Леклі, або просто Веню, визнали найстарішим котом України в 2016 р. Прожив Веня 21 рік і 48 днів. Цей вік є офіційно підтверджений документами та котячим паспортом, в яких є точна дата його народження. Вік Веніаміна за людськими мірками – 93 роки!

Найбільший племінний кіт України

Кота на ім’я Кекс визнали найбільшим племінним котом України в 2017 р. А все тому, що Кекс зовсім не кексик, а цілий кексище! Довжина кота – 121 сантиметр, вага – 11 кілограмів 760 грамів. П’ятирічний рудий красень має обсяг лап 12 сантиметрів, шиї – 38 см у довжину. Серед котів породи Мейн-кун він став чемпіоном світу в півтора року і вже нині має понад 300 кубків переможця різних виставок.

Найдовший хвіст кота в Україні

Особливий хвіст кота Веніаміна з міста Харків у 2015 р. заміряли та визнали найдовшим хвостом серед усіх котів України. Його довжина – 34 см! Оце так хвостик відростив собі Веня, ціле віяло! Невідомо, чи господарі чаклували над котиком, чи природа подарувала таке чудо. Але факт залишається фактом.  

Максимальна висота несмертельного падіння кішки в Україні

Ох, і що не зробиш аби впіймати горобця, навіть з вікна вистрибнеш. Кішка Мілінда так і вчинила, проте не розрахувала, що падати їй доведеться з 24 поверху, а це 68,3 м! Перелякана Мілінда щосили гепнулась об асфальт і залишилась живою. Щоправда, таки зламала лапку і ребро. У ветеринарній клініці каскадерка перенесла кілька операцій і місяць пересувалася зі спицею в лапці. Тепер весела Мілінда, знову полює на горобців, проте вже не з вікна квартири. А щоб уникнути повторення рекорду, господар кішки Дмитро встановив на вікнах сітки.

Юлія Кишковська


 



Немає коментарів:

Дописати коментар