Интернет реклама УБС

10.07.22

Справжня культурна пожежа в центрі Києва

У суботу, 9 липня, у центрі Києва відбулася надзвичайна подія, яка об’єднала талановиту київську молодь в одному з найвідоміших куточків Подолу. Там можна було насолодитися різножанровою українською музикою, у виконанні молодих артистів. Організаторами вечірки виступило молодіжне угруповання «Пожежа», яке поставило собі мету «просувати українську культуру і її представників».
«Незважаючи на війну, мистецтво має жити, і люди мають жити теж», – заявляють організатори. 20% від кожного квитка були передані на потреби української армії.
Серед запрошених артистів був гурт «Квіткіс», який закохав усіх в україномовний панк-рок; Аlice Сhange з її новим хітом «Не вистачає кисню»; гурт «Ґонвальд» запалював сцену рок-музикою; за ліричну складову заходу відповідав артист під псевдонімом «Пропаща сила»; Enleо – автор усім відомого україномовного каверу на пісню «Another love»; а інструментальний гурт «Bah-bah genesis» зіграли разом з Хайві та Zelinsky.
Незважаючи на затримку, захід пройшов неймовірно та залишив приємні враження.

«Пожежа» і надалі обіцяє організовувати культурні вечірки для всіх охочих послухати українських виконавців, дізнатися більше про мистецтво та долучитися до допомоги ЗСУ.


Христина Корнєва

Немає коментарів:

Дописати коментар