Интернет реклама УБС

11.07.22

Справжня особистість – позиція сильної людини

Чому це важливо?
Щирі послання, думки та дії завжди супроводжуються приємними емоціями та результатами від навколишнього світу. Якби кожна людина була справжньою, тоді комунікаційних проблем не було б. Адже, коли складно налагодити спільну мову, то важко побудувати будь-які відносини, особливо якщо вони робочого характеру.
Приховувати чи показати справжнє "я"?
Якщо постало таке питання, думаю, варто задуматися в якому амплуа Ви почуваєтеся комфортно і як було, якби Ви відкрили світові свою справжню сторону.
Якщо здаватися тим, ким Ви не є або не хочете бути, в чому тоді сенс?
Його нема. Як жити та отримувати задоволення, коли ти щоразу одягаєш маску? Коли твої емоції та дії не несуть того посилання, який би був із справжньою особистістю? Мені здається, це недоречно. Таким чином, складно отримати натхнення або будь-яку мотивацію, тому що прихована персона під маскою, бажатиме іншого, точно не того, що ви надаєте собі.
Здаватися, але не бути - це найпоширеніша проблема, яка заважає всім сферам кожної індустрії. Факт в тому, що саме Ваша особистість сто відсотків буде цікава комусь, тому що Ви – це індивідуальність та унікальність, про яку ми вже говорили.
Висновок:
Зверніть увагу на своє істинне "я", на те чого воно хоче і чи правда його варто приховувати.
Ліза Торська

Немає коментарів:

Дописати коментар