Интернет реклама УБС

04.07.22

Звідки брати мотивацію на навчання?




Авторка: Ліза Торська




Всі ми знаємо, як важко вчитися й тримати чітку позицію до кінця. Інколи, немає того очікуваного результату, який би далі вів до цілі. Адже все залежить від нас, якщо не виходить - значить вкладаєте мало зусиль. Але інколи, ситуація стає гіршою, бо навколишній світ не йде на зустріч. І саме тут варто вмотивувати себе в правильному напрямку. Для цього необхідно відповісти собі на декілька питань.

Для чого?

Важливо знати мету. Чому ви хочете вчитися? Бо треба? Чи тому, що щиро бажаєте цього?

Для кого?

Важливо розуміти, для кого ви хочете вчитися. Для рідних та близьких? Для друзів? Чи для себе?

Джерело натхнення.

Потрібно зрозуміти, що супроводжуватиме ваше навчання. Які фактори будуть впливати на натхнення для такого тривалого процесу?

Як не відступити назад?

Людина, яка хоче чогось досягти в житті, не стане навіть замислюватися про те, щоб зробити крок назад. Вона може зупинитись, для переосмислення важливих уроків, які зустрілися на шляху досягнення мети. Факт у тому, що все залежить від підходу до майбутнього.

І все ж таки, існує стандартна схема, яка зможе допомогти. Саме для неї потрібні були ті питання, які написані вище. Якщо чітко дати на них відповідь, то щоразу, коли з'являтиметься слово "стоп"; у голові, одразу прокрутити відповіді та звертатися до джерела натхнення. Щоб бажання вчитися не зникло, за ниточку сумніву потрібно хапатися, як тільки ви її відчули.

Висновок:

Ніколи не здаватися, а йти тільки вперед, як би складно не було.

Немає коментарів:

Дописати коментар