Интернет реклама УБС

10.08.22

Слухайте українське




Авторка -  Liza Fezr



З початком повномасштабної війни нам із усіх куточків радять переключитись з прослуховування російської музики на українську. Яким чином замінити? Я також задалася цим питанням і маю низку виконавців, які варті вашої уваги:

Jerry Hail, стала відомою завдяки пісні «#Охрана_отмєна», яку наспівували у всіх магазинах країни. Далі у неї випускалися досить популярні сингли, такі як «#Веган» та «#Небейбі». Яна зараз у розквіті сил і пише пісні одну за іншою і кожен найде собі щось по душі. Також у неї приємний і поставлений голос, адже дівчина займалася академічним вокалом.

Alyona Alyona, якщо вам подобається реп, то у нас він також є, дівчина з Баришівки, яка повернула своє життя на 180 градусів. Нещодавно разом з Jerry Hail та німецькою співачкою створили пісню, присвячену українському святу Івана Купала. Це молода і енергійна виконавиця, в арсеналі має пісню «Пушка», що неймовірно заряжає і закликає слухати Альону далі і далі.

Tember Blanche, дівчина недавно стала популярною через свою пісню «Вечорниці», що лунала з кожного телефону. Дуже перспективна виконавиця, яка ще підкорить всю країну. Але саме зараз ви можете починати її слухати і підтримувати талант.

Onuka, електро-фолк гурт, особливістю якого є поєднання українських народних мотивів та електроніки. Ви могли чути її пісню «Vidlik» та «Zenit». Цей гурт дає великий розвиток українському електро і є гарною альтернативою навіть зарубіжним виконавцям. Дівчата креативні, самобутні і точно варті вашої уваги.

Мотор’ролла, мастодонти українського року. Група створена у 1994 році. Мають такі відомі треки як «8 колір» та «Не дзвонила, не заходила». Це драйвові, неймовірні люди, пісні яких наповнені емоціями від початку до кінця. Під їх треки хочеться стрибати до стелі і підспівувати. Їх творчість подобається як молодим, так і більш дорослому поколінню.

Це далеко не весь список виконавців, але їх ви могли десь чути і зрозуміти ваше це чи ні. Проте, якщо вам сподобалось щось із їх творчості то продовжуйте їх слухати і підтримувати нашу музичну індустрію.


Немає коментарів:

Дописати коментар