Интернет реклама УБС

25.08.22

Олексій Резніков і Кайса Оллонгрен обговорили консолідацію зусиль України і Нідерландів для відсічі збройної агресії рф


Міністр оборони України Олексій Резніков разом із командувачкою Медичних Сил Збройних Сил України генерал-майором медичної служби Тетяною Остащенко зустрівся з делегацією Королівства Нідерланди на чолі з Міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен, повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

Було обговорено питання посилення спроможностей Сил оборони України шляхом реалізації двосторонніх проєктів в оборонній сфері.

Міністр оборони України подякував народу Нідерландів та своїй нідерландській колезі особисто за підтримку України в боротьбі зі збройною агресією росії.

– Вдячний за спільну дружбу, яка триває довгий час. Я високо ціную участь Нідерландів у зустрічах Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн». Вірю у прогрес нашої подальшої співпраці, яка принесе користь нашим військовим на полі бою. Ми маємо спільно перемагати підступного агресора, – зазначив Олексій Резніков.

Представники іноземної делегації розповіли Олексію Резнікову про свої враження від відвідин зруйнованих російськими військами міст Київщини.

– Я їхала Україною і милувалася мальовничими українськими містами. Однак, побачене в Бучі, Ірпені та Гостомелі мене вразило. росія вчинила злочини. Тому наша мета – підтримувати Україну, ваших захисників та бути з вашим народом до переможного кінця у боротьбі за свободу, – наголосила Кайса Оллонгрен.

Також під час зустрічі очільники оборонних відомств України та Королівства Нідерланди обговорили нагальні напрями співпраці, які стосувалися підготовки особового складу ЗСУ й проведення тренувальних місій, питань розмінування деокупованих територій, а також реабілітації та відновлення поранених українських захисників і захисниць та допомогу Нідерландів у створенні реабілітаційних центрів.

Немає коментарів:

Дописати коментар