Интернет реклама УБС

27.08.22

Вистоїмо!




Авторка: Вікторія Дуженко 

 



  

  Щодня ми стикаємося з вибором, який так чи інакше впливатиме на наше подальше життя. Задумайтесь над тим, наскільки багато залежить від однієї людини. Від того, які цінності та потреби вона обирає для себе в першу чергу.  Навіть такі прості та непомітні, на перший погляд, рішення, як те, чим нам зайнятися прямо зараз та на що витратити кошти можуть цілковито змінити хід подій… 

  Той же супутник, який нещодавно було куплено для України на гроші громадян. Кожен хто вклав навіть зовсім незначну суму грошей, долучився до такої масштабної події. Людина, як кісточка в грі «Доміно», яка при найменшій взаємодії зачіпає іншу, адже живе в соціумі, де без цього ніяк. 


  Усе просто — ми змінюємо світ, а він у відповідь змінює нас. Існування таких понять, як тренд й популярність лише додаткове тому підтвердження. Навіть носіння різної української атрибутики — це не лише про моду та патріотизм, а й про бажання показати свою позицію та долучитися до чогось більшого, так би мовити, запустити оте доміно про яке я казала вище. Хтось можливо хотів зробити пожертвування раніше, але боявся, що гроші підуть не туди, а йому вони знадобляться більше, тоді як зараз уся наша держава об’єдналася. 

  Війна показала не лише тих, кому ми насправді дорогі, а й увела спільний курс —  до перемоги, розставивши пріоритети мільйонів людей. Тим кому не вистачало рішучості — її вдихнули, тим хто не знав як діяти — показали.   Доміно працює. Перемога наближається. Це довше доміно, ніж те, у яке ви грали, але воно працює так само й у цьому сама суть. 

  Так маленькими рішеннями ми формуємо державу, яка постає на міжнародній арені та не здається ворогові, а навпаки лише дужче зміцнює власні кордони. 

  Кожне суспільство обирає свій шлях. Вороги обрали дорогу розрухи та воєн, а ми – свободи та незалежності. 

  То що ж нам зараз робити? Рухати наше доміно й далі в тому ж напрямку. Донатити в перемогу, платити податки та якісно виконувати свою роботу, бо лише разом ми непереможна сила, яка здатна здолати ворога. Ба більше, не просто здолати, а рознести його в крах. Саме так. А все чому? Бо ми українці. У наших жилах тече козацька кров боротьби! Не забуваймо ж про це!





 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар