Интернет реклама УБС

27.08.22

Доглядати за собою під час війни

   




Авторка Надія Корнієнко

  



   Чому важливо робити зачіску, макіяж, манікюр під час війни?

 Багато дівчат відчувають докори сумління, «я не маю права зараз бути гарною, бо ситуація в країні дуже напружена, багато людей залишилися без домівок і вимушені переховуватися у підвалах не маючи змоги навіть умитися» ці думки змушують відмовлятися від звичного буденного догляду за собою. А, дарма, адже це не розкіш і не розвага – це щоденна дія, яка допоможе пережити важкі часи та дасть змогу допомагати іншим.  

   Перше, не забувайте, що, на жаль через війну та постійні повітряні тривоги не всі мають змогу доглядати за собою звичним способом. Однак забувати про догляд за собою не варто. Як тільки з’являється можливість ходіть в душ, приймайте ванну, це допоможе не лише змити бруд, але й розслабитися, протягом дня намагайтеся частіше мити руки. Не нехтуйте й базовими звичками такими як миття та розчісування волосся, намагайтеся мати комфортний вигляд для себе.   

   Щоденні ранкові та вечірні ритуали по догляду – це повторюванні дії, які не змушують мозок працювати, що дає змогу трохи розслабитися та відволіктися від жахливих новин. А, такі маленькі радощі, як масочки для обличчя, скраб для тіла, різні креми по догляду за шкірою – це така собі медитація, яка посилюється завдяки приємним ароматам косметики. Що позитивно впливає на наш емоційний стан. Психологи стверджують, щоб допомагати іншим потрібно мати охайний зовнішній вигляд. Не засмучуйтесь якщо у вас немає змоги побалувати себе косметичними процедурами, ви і без них гарні.

   У жінки є природне бажання бути гарною та подобатися оточуючим тому якщо ви знаходитеся в безпечному місті та маєте змогу доглядати за собою не відмовляйте собі в цьому задоволенні.

Немає коментарів:

Дописати коментар