Интернет реклама УБС

15.08.22

Чому варто вивчати психологію

В здоровому тілі здоровий дух, так нам казали з дитинства, проте коли ми підросли і перейшли в пубертатний вік стало зрозуміло, що це зовсім не так. Гормональна перебудова в нашому організмі змушувала нас сумувати, плакати чи бути агресивними без вагомої на це причини, що впливало на наш ментальний стан. В цьому віці батькам важливо дати своїй дитині необхідну підтримку і грамотно себе з нею поводити. Але як батькам знати, що робити, адже їх вчили приховувати чи не звертати на свої емоції уваги. Ось тут і потрібно знання психології, хоча б базове, щоб зрозуміти, що коїться як мінімум у тебе всередині, а потім уже допомагати дитині чи комусь іншому.

Це тільки один приклад користі психології, їх ще багато. Організмом керує мозок, а він дуже залежний від ментального стану. Тож знання з психології допоможуть вам в першу чергу освоїти таке явище як емоційний інтелект, розуміти і дослухатися до себе, щоб бути в гармонії.

Радянське виховання навчило наших батьків, що депресія і інші метальні хвороби це все вигадка і це все від безділля, це намагалися доносити і новому поколінню, проте на щастя не вийшло. Така установа у минулого покоління може бути небезпечною, адже вчасно не вилікувана хвороба у спеціаліста може привести до непоправних наслідків.

Психосоматика, ще одне цікаве явище, коли твій мозок запевняє тебе у чомусь, до прикладу в кашлі і ти дійсно починаєш кашляти без фізичної на це причини. Тому навпаки, здоровий дух – здорове тіло. Вивчайте психологію.


Ліза Капустянська

Немає коментарів:

Дописати коментар