Интернет реклама УБС

12.09.22

Модні дома, які підтримали Україну

       




Авторка: Христина Корнєва

       



       Великою підтримкою для України з модної індустрії став всесвітньо відомий Дім Balenciaga. Окрім показу на початку повномасштабного вторгнення, в якому можна було помітити кольори українського прапору, Дім допомагає біженцям гуманітарною допомогою, а також креативний директор Дому, Демна Гвасалія, долучився до платформи United24. 

Не менш відомий Дім Chanel пожертвував 2 мільйони євро на допомогу біженцям, які залишили свої домівки через війну. Також Дім закрив свої магазини на території країни-агресора. 

Dior на показі своєї кутюрної колекції осінь/зима запросили українську художницю Олесю Трофименко, яка допомогла зробити вишиті полотна в українському стилі. Окрім вишитих полотен, українські візерунки можна було розгледіти й на самому одязі колекції.

Бренд Karl Lagerfeld висловив публічну підтримку українцям та повністю зупинив роботу в рф.


      Такі Дома як Jimmy Choo, Gucci, Valentino, Giorgio Armani, Fendi, Celin та ще близко 70 брендів переказали кошти на допомогу біженцям та висловили українцям свою пітримку.

Модну індустрію важко уявити дотичною до мілітарної, але Дома висловлюють свою підтримку українцям та закривають магазини на території країни-агресора.


Немає коментарів:

Дописати коментар