Интернет реклама УБС

26.09.22

Сезон простудних захворювань: як вберегтися від простуди

Почалася осінь, пішли дощі, на вулиці стало сиро, а в приміщеннях прохолодно. Це сезон простудних захворювань. Хворіти ніколи не хочеться, а зараз коли в країні війна простуда взагалі є невчасною. Існує багато способів профілактики грипу, і якщо дотримуватися хоча б декількох із них ніякі віруси вам не страшні.

Продукти для профілактики вірусних захворювань:
   Вода – допомагає організму нормально функціонувати та виводити з організму токсини. Якщо пити достатню кількість води це допоможе у боротьбі з вірусами.
   Відомий «бабусин метод» - чай. Дієвий метод як для профілактики, так і для лікування вірусних інфекцій. Особливо корисним може бути після переохолодження. Чай може бути різним чорний, зелений, ягідний, трав’яний, а з додаванням меду, лимону, малини, кориці, особливо корисним буде додати імбир, чай стане вдвічі кориснішим. Але не додавайте їх у гарячий чай, так втрачаються корисні властивості.
   Мед дуже корисний для зміцнення імунітету, і його потрібно не лише додавати в чай, а й вживати як окремий продукт.
   Фрукти завжди вважалися джерелом вітамінів, особливо корисним для профілактики будуть цитрусові, бо вони містять вітамін С. Не менш корисні є гранати та яблука.
   Овочі також дуже корисні при профілактиці вірусних інфекцій. Цікавий факт чим яскравіше колір овоча, тим він ефективніший у боротьбі з хворобами. В нагоді можуть стати й мариновані овочі – бо вони багаті на аскорбінову кислоту.
   Не варто забувати й про правила особистої гігієни, мийте руки або якщо немає можливості помити використовуйте антисептик. Щоб позбутися шкідливих мікроорганізмів в кімнаті робіть часте провітрювання та вологе прибирання.
   Одягайтеся за погодою, якщо ви вийшли на вулиці та розумієте що вам холодно, не лінуйтеся поверніться додому та переодягніться. Це також захистить від небажаних простуд.
   Бережіть себе та не хворійте.
Надія Корнієнко     

Немає коментарів:

Дописати коментар