Интернет реклама УБС

18.09.22

Естонська Республіка передала для потреб Збройних Сил України мобільний польовий шпиталь Role 2.


Міністр оборони України Олексій Резніков разом із Командувачем Медичних сил Збройних Сил України генерал-майором медичної служби, Тетяною Остащенко, провів зустріч з Міністром оборони Естонії Ханно Певкуром, повідомляє сайт МОУ.

Символічний ключ від шпиталю з рук Ханно Певкура прийняв Олексій Резніков та передав генерал-майору медичної служби Тетяні Остащенко.

Міністр оборони від імені Українського народу висловив щиру вдячність за надзвичайно важливий подарунок Естонії.

– Ми високо цінуємо допомогу, яку надає Естонія для лікування наших поранених та для сфери військової медицини. В Україні більше восьми років триває війна. За цей час загинули й отримали поранення тисячі українських захисників. Разом робимо все, щоб поранених було менше й сподіваємося на подальшу підтримку України у боротьбі з російським ворогом. На відміну від росії, Україна цінує своїх громадян та воїнів, дбає про їхній захист та гідне медичне забезпечення, – наголосив Олексій Резніков.

Міністр оборони Естонської Республіки висловив слова підтримки Україні та наголосив, що Естонія готова надавати допомогу Україні з медичним обладнанням та підготовкою медперсоналу ЗСУ за кордоном.

Генерал-майор медичної служби Тетяна Остащенко зазначила, що міжнародна підтримка української медицини в умовах воєнного стану значно  підвищує  рівень надання кваліфікованої медичної допомоги, адже саме польові шпиталі – ключовий елемент для надання допомоги постраждалим у районах бойових дій.

Немає коментарів:

Дописати коментар