Интернет реклама УБС

24.09.22

Для чого людині потрібні заняття фізичною культурою?





Авторка: Анастасія Симоненко
   
   





   Часто можна почути від різних людей, що в них немає часу на заняття фізичною культурою, чи недостатньо коштів, чи просто : «мені це не потрібно, я люблю себе таким/такою!». Але ж мало хто замислюється над тим це не тільки про підтягнуте тіло. Насправді, це набагато більше. 
    Звичайно, одна з основних причин для заняття фізичною активністю - це здоров’я. Бо саме це тримає тонус м’язів, підвищує силу, гнучкість та витривалість тіла. 
   Також, фізична активність дуже вливає на настрій людини та допомагає подолати стрес. Таким чином, ви боретесь із шкідливими звичками та замість них набуваєте нових - корисних. Якщо вам важко одразу займатись силовими вправами, то слід розпочати з того, що ,здається, менш важким. Наприклад, почніть кожного ранку прокидатись на годину раніше та займатись йогою, чи медитацією. Буквально через декілька днів ви вже відчуєте себе по новому. Зникне сонливість,  з’явиться більше сил в продовж дня , а ваше тіло скаже тільки : «дякую!». Коли вже виникне така звичка, то поступово додавайте якісь вправи. Саме так ви починете тренувати не тільки свої м’язи, а й силу волі, витривалість та поступово забудете, що таке лінь. Ваш сон стане кращим, а й відповідно - продуктивність в продовж дня на роботі чи навчанні. Відбудеться процес гортування характеру і не тільки в фізичній активності, але і в усіх інших сферах життя. Гормональні показники організму стануть стабільними. І в результаті , все це призведе до підвищення самооцінки. Також, не слід забувати, що саме це може допомогти вам розширити коло знайомств. І , звичайно ж, фізична активность з друзями набагато цікавіше та легше. Ви зможете уповільнити процес старіння та ваше тіло буде відчувати себе молодим навіть в 60 років. Це допомагає продовжити життя, уникати сезонних захворювань та легко справлятись зі стресом, який також впливає на процес старіння вашого організму.
   Особливо важливою є фізична культура для дитячого організму. Більшість молоді зараз проводять свій час в гаджетах, або вважають, що проведеного часу на свіжому повітрі достатньо для здоров’я. Але це велика помилка, бо в результаті цього, ще в ранньому віці починається сколіоз, проблеми з зором , надлишкова вага, постійне відчуття втоми та дратівливість. 
   Фізична активність для дітей - це найкращий спосіб привчити з малечку до дисципліни, здорової конкуренції та продуктивного розподілу часу. 
   Тож не слід нехтувати вправами ні в дитинстві, ні в дорослому віці, бо це гарант вашого здоров’я, настрою, молодості , сили, енергії, продуктивності та щастя.

  


Немає коментарів:

Дописати коментар